MADO

Kaçak Göçmenler Sınır Dışı Edildi

Asayiş 16.04.2022 - 18:36, Güncelleme: 16.04.2022 - 18:45
 

Kaçak Göçmenler Sınır Dışı Edildi

Nevşehir Emniyeti Kaçak Göçmenleri bulup ülkesine gönderiyor

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Nevşehir İl genelinde yakalanan kaçak göçmenleri sınır dışı edilmek üzere merkezlere gönderiyor. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü "Son Bir Hafta içerisinde Nevşehir İl Genelinde Polis Ekiplerince yapılan çalışmalarda, haklarında adli işlem yapılan; Ülkemize İllegal Giriş Yaptığı tespit edilen 2 İran, 1 Suriye, 2 Irak ve 6 Afganistan uyruklu şahıslar Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince Geri Gönderme Merkezlerine Sınır Dışı edilmek üzere teslim edildi" açıklamasını yaptı.
Nevşehir Emniyeti Kaçak Göçmenleri bulup ülkesine gönderiyor
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Nevşehir İl genelinde yakalanan kaçak göçmenleri sınır dışı edilmek üzere merkezlere gönderiyor.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü "Son Bir Hafta içerisinde Nevşehir İl Genelinde Polis Ekiplerince yapılan çalışmalarda, haklarında adli işlem yapılan;

Ülkemize İllegal Giriş Yaptığı tespit edilen 2 İran, 1 Suriye, 2 Irak ve 6 Afganistan uyruklu şahıslar Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince Geri Gönderme Merkezlerine Sınır Dışı edilmek üzere teslim edildi" açıklamasını yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.