MADO

NESIAD'tan Turizm Haftası Kutlanması

Gündem 15.04.2022 - 18:29, Güncelleme: 15.04.2022 - 18:29
 

NESIAD'tan Turizm Haftası Kutlanması

Tüm sektör paydaşlarının turizm haftasını kutladılar.

15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Turizm Komitesi adına açıklama yapan Hamdi Dinler ve Tolga Tosun, turizm sektörünün gelişmesinin bölge ekonomisi açısından önemini vurgulayarak turizm haftasını kutladılar. Turizm Komitesi Başkanı Hamdi Dinler mesajında şu ifadeleri kullandı: “Pandemi süreci turizm sektörünü sosyal ve ekonomik açıdan son iki yıldır fazlasıyla etkilese de, bölgemiz ve ülkemiz adına çalışmalarımızı umutla sürdürmek zorundayız. Bölgemizin lokomotif sektörü olan turizmin, bölge ekonomisine ve bölgemizin kültürel zenginliğine sağladığı katkı bu süreçte tüm bölge halkı tarafından daha iyi anlaşılmıştır. En önemli dünya miraslarından biri olan Kapadokya’nın değerlerini koruyarak geliştirmek ve turizme katkı sunmak hepimizin sorumluluğundadır. Bu sorumluluk bilinciyle NESİAD bünyesinde Turizm Komitesini oluşturduk ve çalışmalarımıza başladık”. Turizm Komitesi Üyesi Tolga Tosun ise “Bu süreçte yetkili mercilere bir çok öneride bulunduk. Turizm sektörü açısından özellikle de pandemi sürecinde artan istihdam sorununa çözüm önerisi olarak turizm istihdamına yönelik kursların açılmasını sunduk. Bu önerimiz üzerine Nevşehir Belediyesi öncülüğünde ve Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) bünyesinde kursların ilki olarak kat hizmetleri kursu açılması bizleri mutlu etti. Bu girişimlerinden ötürü Nevşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Mehmet Savran olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” dedi. Turizm Komitesi Başkanı Hamdi Dinler ve Turizm Komitesi Üyesi Tolga Tosun devamında başarılı bir turizm yılı olmasını dilediklerini belirterek, tüm sektör paydaşlarının turizm haftasını kutladılar.
Tüm sektör paydaşlarının turizm haftasını kutladılar.
15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Turizm Komitesi adına açıklama yapan Hamdi Dinler ve Tolga Tosun, turizm sektörünün gelişmesinin bölge ekonomisi açısından önemini vurgulayarak turizm haftasını kutladılar.

Turizm Komitesi Başkanı Hamdi Dinler mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Pandemi süreci turizm sektörünü sosyal ve ekonomik açıdan son iki yıldır fazlasıyla etkilese de, bölgemiz ve ülkemiz adına çalışmalarımızı umutla sürdürmek zorundayız.

Bölgemizin lokomotif sektörü olan turizmin, bölge ekonomisine ve bölgemizin kültürel zenginliğine sağladığı katkı bu süreçte tüm bölge halkı tarafından daha iyi anlaşılmıştır.

En önemli dünya miraslarından biri olan Kapadokya’nın değerlerini koruyarak geliştirmek ve turizme katkı sunmak hepimizin sorumluluğundadır. Bu sorumluluk bilinciyle NESİAD bünyesinde Turizm Komitesini oluşturduk ve çalışmalarımıza başladık”.

Turizm Komitesi Üyesi Tolga Tosun ise “Bu süreçte yetkili mercilere bir çok öneride bulunduk.

Turizm sektörü açısından özellikle de pandemi sürecinde artan istihdam sorununa çözüm önerisi olarak turizm istihdamına yönelik kursların açılmasını sunduk.

Bu önerimiz üzerine Nevşehir Belediyesi öncülüğünde ve Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) bünyesinde kursların ilki olarak kat hizmetleri kursu açılması bizleri mutlu etti.

Bu girişimlerinden ötürü Nevşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Mehmet Savran olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Turizm Komitesi Başkanı Hamdi Dinler ve Turizm Komitesi Üyesi Tolga Tosun devamında başarılı bir turizm yılı olmasını dilediklerini belirterek, tüm sektör paydaşlarının turizm haftasını kutladılar.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.