MADO

Projem KOP ile Hayat Buluyor Başladı

Gündem 13.04.2022 - 17:03, Güncelleme: 13.04.2022 - 17:03
 

Projem KOP ile Hayat Buluyor Başladı

Proje destekli yarışma için başvurular başladı" açıklaması yapıldı.

Nevşehir Valiliği Toplantı Salonunda yapılan ve yoğun bir katılımın olduğu toplantıya ilişkin olarak; "Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi‘nin hayata geçirdiği “Projem KOP İle Hayat Buluyor” yarışmasının bilgilendirme toplantısı, Valimiz İnci Sezer Becel, KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin, protokol üyeleri ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Valimiz İnci Sezer Becel, yarışmanın şehrimize katkı sağlayacağını belirterek, KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti. 9 ayrı temada gerçekleşecek olan ve İlimizdeki tüm lise öğrencilerinin katılabileceği ödüllü ve proje destekli yarışma için başvurular başladı" açıklaması yapıldı.
Proje destekli yarışma için başvurular başladı" açıklaması yapıldı.
Nevşehir Valiliği Toplantı Salonunda yapılan ve yoğun bir katılımın olduğu toplantıya ilişkin olarak;

"Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi‘nin hayata geçirdiği “Projem KOP İle Hayat Buluyor” yarışmasının bilgilendirme toplantısı, Valimiz İnci Sezer Becel, KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin, protokol üyeleri ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Valimiz İnci Sezer Becel, yarışmanın şehrimize katkı sağlayacağını belirterek, KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

9 ayrı temada gerçekleşecek olan ve İlimizdeki tüm lise öğrencilerinin katılabileceği ödüllü ve proje destekli yarışma için başvurular başladı" açıklaması yapıldı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.