MADO

NESİAD'tan Ramazan Desteği

Nevşehir 04.04.2022 - 10:32, Güncelleme: 04.04.2022 - 10:32
 

NESİAD'tan Ramazan Desteği

Tüm Halkımıza Hayırlı Ramazanlar dileriz'' açıklamasını yaptı..

NESİAD, Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği Nevşehir'de Ramazan ayında yardımseverleri ile gündeme geldi. NESİAD, tarafından Neveşhir il genelinde yardıma muhtaç Ailelere yönelik olarak bir yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında toplam 375 Aileye NESİAD tarafından gıda yardımı yapıldı. Yapılan yardımlar hazırlandıktan sonra Belirlenen Ailelere teslim etti.NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ''Ramazan Ayı Paylaşma Ayı bizde NESİAD olarak Ramazan ayının faziletlerini halkımızla paylaşmayı sürdürüceğiz.Tüm Halkımıza Hayırlı Ramazanlar dileriz'' açıklamasını yaptı..
Tüm Halkımıza Hayırlı Ramazanlar dileriz'' açıklamasını yaptı..

NESİAD, Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği Nevşehir'de Ramazan ayında yardımseverleri ile gündeme geldi.

NESİAD, tarafından Neveşhir il genelinde yardıma muhtaç Ailelere yönelik olarak bir yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında toplam 375 Aileye NESİAD tarafından gıda yardımı yapıldı.

Yapılan yardımlar hazırlandıktan sonra Belirlenen Ailelere teslim etti. NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ''Ramazan Ayı Paylaşma Ayı bizde NESİAD olarak Ramazan ayının faziletlerini halkımızla paylaşmayı sürdürüceğiz.Tüm Halkımıza Hayırlı Ramazanlar dileriz'' açıklamasını yaptı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.