MADO

Ürgüp'te Ramazan Coşkusu Yaşanıyor

İlçe Haberleri 03.04.2022 - 11:18, Güncelleme: 03.04.2022 - 11:29
 

Ürgüp'te Ramazan Coşkusu Yaşanıyor

Ünlü sunucu ve Yorumcu ve Söz Yazarı Mustafa Cihat Oldu.Yaklaşık İki Saat süren programda müheteşem ezgiler Ürgüp'lüler ile birlikte seslendirildi.

Ürgüp İlçesinde Ramazan Coşkusu Doyasıya Yaşanmaya Başladı.Ürgüp Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Geceleri Önceki Akşam İlk Etkilik ile başlamış oldu. Ürgüp Turgut Özal Kültür Merkezindeki programın ilk konukları Ünlü sunucu ve Yorumcu ve Söz Yazarı Mustafa Cihat Oldu.Yaklaşık İki Saat süren programda muhteşem ezgiler Ürgüplüler ile birlikte seslendirildi. Program Hakkıında bir açıklama yapan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ''Ramazan ’ı Şerif ayının ilk günü Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Mustafa Cihat kardeşimin ezgileriyle gönüllerimize dokunan konserini gerçekleştirdik. Samimi performansından dolayı kendisine ve bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum'' dedi..  
Ünlü sunucu ve Yorumcu ve Söz Yazarı Mustafa Cihat Oldu.Yaklaşık İki Saat süren programda müheteşem ezgiler Ürgüp'lüler ile birlikte seslendirildi.

Ürgüp İlçesinde Ramazan Coşkusu Doyasıya Yaşanmaya Başladı.Ürgüp Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Geceleri Önceki Akşam İlk Etkilik ile başlamış oldu.

Ürgüp Turgut Özal Kültür Merkezindeki programın ilk konukları Ünlü sunucu ve Yorumcu ve Söz Yazarı Mustafa Cihat Oldu.Yaklaşık İki Saat süren programda muhteşem ezgiler Ürgüplüler ile birlikte seslendirildi.

Program Hakkıında bir açıklama yapan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ''Ramazan ’ı Şerif ayının ilk günü Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Mustafa Cihat kardeşimin ezgileriyle gönüllerimize dokunan konserini gerçekleştirdik. Samimi performansından dolayı kendisine ve bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum'' dedi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.