MADO

İşimiz Zor Ama İmkansız Değil Haydi Lale...

Spor 02.04.2022 - 13:44, Güncelleme: 02.04.2022 - 13:44
 

İşimiz Zor Ama İmkansız Değil Haydi Lale...

Batman’da Oynanacak Mac’ta takımımız Nevşehir Belediyespor’da başarılar diliyoruz.

Nevşehir Belediyespor Bu Hafta Lig Lideri Batmanpetrolspor ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda Hafta saymaya başlayan 3 Lig 1 Grup lideri Batmanpetrolspor Bu hafta Takımımız Nevşehir Belediyespor ile kendi evinde karşılaşacak. 3 Lig 1 Grup’ta 28 maçta 18 Galibiyet 8 beraberlik 2 mağlubiyet ile şu anda en yakın rakibine 10 puan fark atan Batmanpetrolspor-Nevsehirbelediyespor maçı TRT Kurdi’den Canlı olarak yayınlanacak. 3 Nisan 2022 Pazar Günü yani yarın saat 14’te Batman’da Oynanacak Mac’ta takımımız Nevşehir Belediyespor’da başarılar diliyoruz.
Batman’da Oynanacak Mac’ta takımımız Nevşehir Belediyespor’da başarılar diliyoruz.

Nevşehir Belediyespor Bu Hafta Lig Lideri Batmanpetrolspor ile karşılaşacak.

Şampiyonluk yolunda Hafta saymaya başlayan 3 Lig 1 Grup lideri Batmanpetrolspor Bu hafta Takımımız Nevşehir Belediyespor ile kendi evinde karşılaşacak.

3 Lig 1 Grup’ta 28 maçta 18 Galibiyet 8 beraberlik 2 mağlubiyet ile şu anda en yakın rakibine 10 puan fark atan Batmanpetrolspor-Nevsehirbelediyespor maçı TRT Kurdi’den Canlı olarak yayınlanacak.

3 Nisan 2022 Pazar Günü yani yarın saat 14’te Batman’da Oynanacak Mac’ta takımımız Nevşehir Belediyespor’da başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.