MADO

Nevşehir'de Bir ilk Sendikalar Buluştu

Gündem 02.04.2022 - 13:36, Güncelleme: 02.04.2022 - 13:36
 

Nevşehir'de Bir ilk Sendikalar Buluştu

Toplantıya Türk Eğitim Sen Nevşehir Temsilcisi Tayfur Urgenç,Eğitim Bir Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Çiftci ve Eğitim-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir katıldılar.

Biz Onları hep tartışırken,hep sosyal medya'da yada basın üstünden tartışırken görmüştük ancak bugün onlar bir araya gelebildiler. Bu Kare Nevşehir Adına Çok Önemli bir kare çünkü Nevşehir'deki bütün eğitim sendikaları aynı fikirde olmasa da bir masa etrafında toplanıp Nevşehir İçin fikir alışverişinde bulundular. Bunu Başaran isim ise Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat Oldu.Geldiği günden bu yana Eğitim de pozitif bir yaklaşım segileyen Polat toplantı içeriğine ilişkin bir açıklama yapmadı. Toplantıya Türk Eğitim Sen Nevşehir Temsilcisi Tayfur Urgenç,Eğitim Bir Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Çiftci ve Eğitim-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir katıldılar. Toplantıya ilişkin olarak tek açıklamayı ise Türk Eğitim Sen Nevşehir Temsilcisi Tayfur Urgenç yaptı.Urgenç 'Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Memet Polat'ın düzenlediği eğitim istişare toplantısına katılarak Nevşehir'in Eğitim planlamasına dair fikirlerimizi ilettik.Sn. Memet Polat'a teşekkür ederiz'' açıklamasını yaptı.
Toplantıya Türk Eğitim Sen Nevşehir Temsilcisi Tayfur Urgenç,Eğitim Bir Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Çiftci ve Eğitim-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir katıldılar.

Biz Onları hep tartışırken,hep sosyal medya'da yada basın üstünden tartışırken görmüştük ancak bugün onlar bir araya gelebildiler.

Bu Kare Nevşehir Adına Çok Önemli bir kare çünkü Nevşehir'deki bütün eğitim sendikaları aynı fikirde olmasa da bir masa etrafında toplanıp Nevşehir İçin fikir alışverişinde bulundular.

Bunu Başaran isim ise Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat Oldu.Geldiği günden bu yana Eğitim de pozitif bir yaklaşım segileyen Polat toplantı içeriğine ilişkin bir açıklama yapmadı.

Toplantıya Türk Eğitim Sen Nevşehir Temsilcisi Tayfur Urgenç, Eğitim Bir Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Çiftci ve Eğitim-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir katıldılar.

Toplantıya ilişkin olarak tek açıklamayı ise  Türk Eğitim Sen Nevşehir Temsilcisi Tayfur Urgenç yaptı.Urgenç 'Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Memet Polat'ın düzenlediği eğitim istişare toplantısına katılarak Nevşehir'in Eğitim planlamasına dair fikirlerimizi ilettik.Sn. Memet Polat'a teşekkür ederiz'' açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.