MADO

3 Yılın Muhasebesi !

Nevşehir 01.04.2022 - 09:07, Güncelleme: 01.04.2022 - 09:07
 

3 Yılın Muhasebesi !

Dürüstçe, sevgiyle, yorulmadan yerine getirmeye devam edeceğimize tüm hemşehrilerime söz veriyorum.

31 Mart 2019 Türkiye'de Mahalli İdareler seçimleri yapılalı tam 3 yıl oldu.Üç yıl boyunca seçilenler devam etti.Seçilemeyenler yeni seçime hazırlanıyor. 31 Mart 2022 günü Üç yılını tamamlamış olan Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ta bir mesaj ile 3 yılının bir muhasebesini yaptı. İbaş açıklamasında ''Siz değerli hemşehrilerimizin teveccühleriyle onurlandırdığı bu kutsal görevin 3. yıl dönümünde bir kez daha güzel memleketimiz Avanos'un Belediye Başkanı olmanın onurunu ve gururunu taşıyorum. Bana göstermiş olduğunuz güvene minnattar olduğumu belirtmek istiyor;sosyal belediyecilik anlayışı ile bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle, yorulmadan yerine getirmeye devam edeceğimize tüm hemşehrilerime söz veriyorum'' dedi..
Dürüstçe, sevgiyle, yorulmadan yerine getirmeye devam edeceğimize tüm hemşehrilerime söz veriyorum.

31 Mart 2019 Türkiye'de Mahalli İdareler seçimleri yapılalı tam 3 yıl oldu.Üç yıl boyunca seçilenler devam etti.Seçilemeyenler yeni seçime hazırlanıyor.

31 Mart 2022 günü Üç yılını tamamlamış olan Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ta bir mesaj ile 3 yılının bir muhasebesini yaptı.

İbaş açıklamasında ''Siz değerli hemşehrilerimizin teveccühleriyle onurlandırdığı bu kutsal görevin 3. yıl dönümünde bir kez daha güzel memleketimiz Avanos'un Belediye Başkanı olmanın onurunu ve gururunu taşıyorum.

Bana göstermiş olduğunuz güvene minnattar olduğumu belirtmek istiyor;sosyal belediyecilik anlayışı ile bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle, yorulmadan yerine getirmeye devam edeceğimize tüm hemşehrilerime söz veriyorum'' dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.