MADO

Başkan Giydi Bot'u Aldı Kazmayı Peki Ne Yaptı ?

Gündem 30.03.2022 - 17:15, Güncelleme: 31.03.2022 - 11:10
 

Başkan Giydi Bot'u Aldı Kazmayı Peki Ne Yaptı ?

Başkan Ayağında Çizme Elinde Balta Ne Yaptı ?

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ı Hiç Böyle Görmediniz. Başkan Ayağında Çizme Elinde Kazma Ne Yaptı ?  Bugün Kahveci dağı eteklerinde olanlar Elinde Kazma ayağında Çizme Ha bire kazma Sallayan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ı görenler önce şaşırdı ama neden o durumda olduğunu anlayınca da teşekkür etti. Çünkü Başkan Savran Bugün Kahveci Dağı Eteklerinde Başlatılan Yeşillendirme çalışması için orada idi ve kendisi de ağaç dikti. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ''Nevşehir’imize 7500 fidan dikimi gerçekleştirdik.Fidan bağışında bulunan Remzi Acer’e teşekkür ediyorum. Hep birlikte Nevşehir’imizi yeşil örtüyle kaplayacağız'' açıklamasını da yaptı...  
Başkan Ayağında Çizme Elinde Balta Ne Yaptı ?

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ı Hiç Böyle Görmediniz. Başkan Ayağında Çizme Elinde Kazma Ne Yaptı ?

 Bugün Kahveci dağı eteklerinde olanlar Elinde Kazma ayağında Çizme Ha bire kazma Sallayan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ı görenler önce şaşırdı ama neden o durumda olduğunu anlayınca da teşekkür etti.

Çünkü Başkan Savran Bugün Kahveci Dağı Eteklerinde Başlatılan Yeşillendirme çalışması için orada idi ve kendisi de ağaç dikti.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ''Nevşehir’imize 7500 fidan dikimi gerçekleştirdik.Fidan bağışında bulunan Remzi Acer’e teşekkür ediyorum. Hep birlikte Nevşehir’imizi yeşil örtüyle kaplayacağız'' açıklamasını da yaptı...  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.