MADO

Kursiyerler Topluca Kitap Okudu

İlçe Haberleri 29.03.2022 - 17:41, Güncelleme: 29.03.2022 - 17:41
 

Kursiyerler Topluca Kitap Okudu

Halk Kütüphanesinde yarım saat kitap okuma etkinliğine katıldılar.

Derinkuyu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde kurs gören kadınlar İlçe Halk Kütüphanesinde yarım saat kitap okuma etkinliğine katıldılar. Derinkuyu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde kurs gören kadınlar İlçe Halk Kütüphanesinde yarım saat kitap okuma etkinliğine katıldılar.Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Faruk Çetin, "kursiyerlerimizin kitap okuma etkinliğine katılmaları bizleri sevindirdi" , dedi. İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Hüseyin Özdemir de, kütüphanemizde kursiyerlerin kitap okumaları ve kitaba ilgileri memnuniyet vericidir. Kütüphanemizi yeni kitaplarla daha da cazip hale geldik", dedi.
Halk Kütüphanesinde yarım saat kitap okuma etkinliğine katıldılar.

Derinkuyu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde kurs gören kadınlar İlçe Halk Kütüphanesinde yarım saat kitap okuma etkinliğine katıldılar.

Derinkuyu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde kurs gören kadınlar İlçe Halk Kütüphanesinde yarım saat kitap okuma etkinliğine katıldılar.Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Faruk Çetin, "kursiyerlerimizin kitap okuma etkinliğine katılmaları bizleri sevindirdi" , dedi.

İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Hüseyin Özdemir de, kütüphanemizde kursiyerlerin kitap okumaları ve kitaba ilgileri memnuniyet vericidir. Kütüphanemizi yeni kitaplarla daha da cazip hale geldik", dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.