MADO

Kapadokya Göz Göre Göre Mahvediliyor

Gündem 28.03.2022 - 10:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 13:08
 

Kapadokya Göz Göre Göre Mahvediliyor

Kapadokya binlerce yılda oluşmuş ve tüm Dünya'nın göz bebeği bir bölgesi

Kapadokya binlerce yılda oluşmuş ve tüm Dünya'nın göz bebeği bir bölgesi. Ancak böylesine kıymetli ve özel bir bölge nasıl mahvedilir,nasıl bu işten evinin iyaşesini sağlayan insanları Ekmeği ellerinden nasıl alınırın fotoğrafları bunlar. Bu fotoğraflarda buralara moloz dökenler aceba bu bölgenin insanı değilmi. Bu güzelliği mahvederek ne elde etmek ister gibi bir çok soruyu Turizmciler ve Halk soruyor. Bu konuda şu ana kadar yapılan bir çok haber olmasına rağmen hala ne yakalanan nede ceza alan oldu mu açıklanmış bir beri ise bulunmuyor. Bakalım bu fotoğraflar sonrasında bir yakalama yada cezai bir işlem olucak mı ? Bunun takipçisi olmaya devam edicez. Fotograflar:Hasan Temur aittir.
Kapadokya binlerce yılda oluşmuş ve tüm Dünya'nın göz bebeği bir bölgesi

Kapadokya binlerce yılda oluşmuş ve tüm Dünya'nın göz bebeği bir bölgesi.

Ancak böylesine kıymetli ve özel bir bölge nasıl mahvedilir,nasıl bu işten evinin iyaşesini sağlayan insanları Ekmeği ellerinden nasıl alınırın fotoğrafları bunlar.

Bu fotoğraflarda buralara moloz dökenler aceba bu bölgenin insanı değilmi. Bu güzelliği mahvederek ne elde etmek ister gibi bir çok soruyu Turizmciler ve Halk soruyor.

Bu konuda şu ana kadar yapılan bir çok haber olmasına rağmen hala ne yakalanan nede ceza alan oldu mu açıklanmış bir beri ise bulunmuyor. Bakalım bu fotoğraflar sonrasında bir yakalama yada cezai bir işlem olucak mı ? Bunun takipçisi olmaya devam edicez.



Fotograflar:Hasan Temur aittir.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.