MADO

Uşak'tan Geçmeyen Motor'a Ceza Iddiası

Gündem 27.03.2022 - 11:21, Güncelleme: 27.03.2022 - 11:21
 

Uşak'tan Geçmeyen Motor'a Ceza Iddiası

Fahri Yıldız Bakan Soylu'ya Bu Soruyu Sordu ?

Ürgüp Ilçesi Eski Belediye Başkanı Fahri Yıldız Yaptığı bir açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Yıldız'ın İddiasına göre Motorsikletli Kış boyunca Ürgüp'te garaj kalmasına Rağmen Uşak'tan Kırmızı İşık İhlali cezası yemiş. Ürgüp Eski Belediye Başkanı Fahri Yıldız "Uşak'tan geçmemiş, Kış boyu,kış sebebi ile Nevşehir/ÜRGÜP deki garajından hiç çıkmamış bir Motosiklete Kırmızı ışık ihlali sebebi ile cezayı Nasıl yazdınız . Lütfen izah edermisiniz. Sn Bakanım Süleyman Soylu İlginizi bekliyoruz" açıklamasını yaptı.
Fahri Yıldız Bakan Soylu'ya Bu Soruyu Sordu ?
Ürgüp Ilçesi Eski Belediye Başkanı Fahri Yıldız Yaptığı bir açıklama ile gündeme bomba gibi düştü.

Yıldız'ın İddiasına göre Motorsikletli Kış boyunca Ürgüp'te garaj kalmasına Rağmen Uşak'tan Kırmızı İşık İhlali cezası yemiş.

Ürgüp Eski Belediye Başkanı Fahri Yıldız "Uşak'tan geçmemiş, Kış boyu,kış sebebi ile Nevşehir/ÜRGÜP deki garajından hiç çıkmamış bir Motosiklete Kırmızı ışık ihlali sebebi ile cezayı Nasıl yazdınız . Lütfen izah edermisiniz. Sn Bakanım Süleyman Soylu İlginizi bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.