MADO

Bu Park'ı Kim Bu Hale Getirdi ?

Nevşehir 26.03.2022 - 18:05, Güncelleme: 27.03.2022 - 11:09
 

Bu Park'ı Kim Bu Hale Getirdi ?

Ürgüp'te Çocuk Parkını Talan Ettiler..

Ürgüp Belediyesi tarafından bu görsellerde Bir park'ta yaşanan dehşet gözler önüne serildi.İnsanlar çocukları ile birlikte gelip vakit geçirsin diye yapılan Parkın içerisinde yer alan ve çocuklar düşerse yara almasın denilerek konulan sünger benzeri malzemeler kim olduğu belli olmayan bir grup tarafından tahribata uğradı. Ürgüp Belediyesi olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''Kıymetli Hemşehrilerimiz; mahallelerimizde bulunan parklarımızı en değerli varlıklarımız olan çocuklarımız için hem günümüz şartlarına göre yeniliyor hemde yeni parklar kazandırmaya gayret ediyoruz. Ama aşağıdaki görüntüler bizleri çok üzüyor. Lütfen daha sorumlu ve yapılan emeklere daha saygılı davranmaya herkesi davet ediyoruz. Bu tarz davranışların takipçisi olacak zarar verenler hakkında gereken tahkikatı yapacağız'' denildi..
Ürgüp'te Çocuk Parkını Talan Ettiler..

Ürgüp Belediyesi tarafından bu görsellerde Bir park'ta yaşanan dehşet gözler önüne serildi.İnsanlar çocukları ile birlikte gelip vakit geçirsin diye yapılan Parkın içerisinde yer alan ve çocuklar düşerse yara almasın denilerek konulan sünger benzeri malzemeler kim olduğu belli olmayan bir grup tarafından tahribata uğradı.

Ürgüp Belediyesi olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''Kıymetli Hemşehrilerimiz; mahallelerimizde bulunan parklarımızı en değerli varlıklarımız olan çocuklarımız için hem günümüz şartlarına göre yeniliyor hemde yeni parklar kazandırmaya gayret ediyoruz.

Ama aşağıdaki görüntüler bizleri çok üzüyor. Lütfen daha sorumlu ve yapılan emeklere daha saygılı davranmaya herkesi davet ediyoruz. Bu tarz davranışların takipçisi olacak zarar verenler hakkında gereken tahkikatı yapacağız'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.