MADO

Alpaslan Türkeş Otobüs Terminali

İlçe Haberleri 25.03.2022 - 16:56, Güncelleme: 26.03.2022 - 15:14
 

Alpaslan Türkeş Otobüs Terminali

Alpaslan Türkeş Otobüs Terminali Açıldı

Alpaslan Türkeş Otobüs Terminali Çalış kasabasında açıldı. Avanos İlçesine bağlı Çalış beldesinde, Çalış Belediyesi tarafından yaptırılan Otobüs Terminali'nin ismi ise Alpaslan Türkeş'in ismi verildi. Açılış Törenine Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz, Ak Parti Çalış ve Kalaba Belde Başkanları ve Vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde gözler MHP Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Avanos lu olan  Prof.Dr. Filiz Kılıç ve Nevşehir Mhp il teşkilatından yetkilileri aradı. Rahmetle Alpaslan Türkeş adına açılan bu terminalde MHP li idarecierin eksiksiz orada olması gerekirdi sade bir açılış olmaması gerekirdi.
Alpaslan Türkeş Otobüs Terminali Açıldı

Alpaslan Türkeş Otobüs Terminali Çalış kasabasında açıldı.

Avanos İlçesine bağlı Çalış beldesinde, Çalış Belediyesi tarafından yaptırılan Otobüs Terminali'nin ismi ise Alpaslan Türkeş'in ismi verildi.

Açılış Törenine Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz, Ak Parti Çalış ve Kalaba Belde Başkanları ve Vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde gözler MHP Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Avanos lu olan  Prof.Dr. Filiz Kılıç ve Nevşehir Mhp il teşkilatından yetkilileri aradı.

Rahmetle Alpaslan Türkeş adına açılan bu terminalde MHP li idarecierin eksiksiz orada olması gerekirdi sade bir açılış olmaması gerekirdi.




Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.