MADO

34.İllerarası Basketbol Turnuvası Bitti

Spor 24.03.2022 - 09:25, Güncelleme: 24.03.2022 - 16:22
 

34.İllerarası Basketbol Turnuvası Bitti

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 34.İllerarası Basketbol Turnuvası

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 34.İllerarası Basketbol Turnuvası 3.Grup elemeleri ilimiz ev sahipliğinde Avanos Spor Salonunda tamamlandı. Müsabakada derece yapan takımlara kupa ve madalya töreni düzenlendi. Törene Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Avanos Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Yılmaz, Yurt Müdürü Ahmet Us katıldı. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 34.İllerarası Basketbol Turnuvası 3.Grup elemelerine Kilis ve Nevşehir takımları gruptan çıkarak Kocaeli ilinde yapılacak olan üst klasman maçlarına katılmaya hak kazandı. İl Müdürü Özdemir ve Avanos Kaymakamı Olgun Öner derece yapan takımları tebrik ederek Kocaeli ilinde düzenlenecek olan üst klasman maçlarında başarılar diledi.
Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 34.İllerarası Basketbol Turnuvası

style="text-align:justify"> style="color:black; font-family:segoe ui,sans-serif; font-size:13.5pt"> href="https://www.nehabernevsehir.com/ara?q=Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 34.İllerarası Basketbol Turnuvası 3.Grup elemeleri ilimiz ev sahipliğinde Avanos Spor Salonunda tamamlandı.

style="text-align:justify"> style="color:black; font-family:segoe ui,sans-serif; font-size:13.5pt">Müsabakada derece yapan takımlara kupa ve madalya töreni düzenlendi. Törene Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Avanos Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Yılmaz, Yurt Müdürü Ahmet Us katıldı.

style="text-align:justify"> style="color:black; font-family:segoe ui,sans-serif; font-size:13.5pt"> href="https://www.nehabernevsehir.com/ara?q=Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 34.İllerarası Basketbol Turnuvası 3.Grup elemelerine Kilis ve Nevşehir takımları gruptan çıkarak Kocaeli ilinde yapılacak olan üst klasman maçlarına katılmaya hak kazandı.

style="text-align:justify"> style="color:black; font-family:segoe ui,sans-serif; font-size:13.5pt">İl Müdürü Özdemir ve href="https://www.nehabernevsehir.com/ara?q=Avanos Kaymakamı Olgun Öner " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Avanos Kaymakamı Olgun Öner derece yapan takımları tebrik ederek Kocaeli ilinde düzenlenecek olan üst klasman maçlarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.