MADO

Eski Okul Müdürü Vefat Etti

Vefat 24.03.2022 - 08:35, Güncelleme: 24.03.2022 - 16:33
 

Eski Okul Müdürü Vefat Etti

Nevşehir'de uzun yıllar boyunca Eğitim ve Öğretim hayatında çalışan, birçok öğrenci yetiştiren

Nevşehir'de uzun yıllar boyunca Eğitim ve Öğretim hayatında çalışan, birçok öğrenci yetiştiren Emekli Öğretmen Mehmet Dursun vefat etti. Bir dönem Merkez Ortaokulu Müdürlüğü görevinde de bulunan Mehmet Dursun dün hayatını kaybetti.Dursun'un cenazesi bugün öğle namazına Mteakip Ürgüp Başdere kasabasında toprağa verilecek.. Bizde Merhum Mehmet Dursun'a Yüce Allah'tan Rahmet Kederli ailesine ve Eğitim Camiasına Başsağlığı ve sabır diliyoruz...
Nevşehir'de uzun yıllar boyunca Eğitim ve Öğretim hayatında çalışan, birçok öğrenci yetiştiren

Nevşehir'de uzun yıllar boyunca Eğitim ve Öğretim hayatında çalışan, birçok öğrenci yetiştiren Emekli Öğretmen Mehmet Dursun vefat etti.

Bir dönem Merkez Ortaokulu Müdürlüğü görevinde de bulunan Mehmet Dursun dün hayatını kaybetti.Dursun'un cenazesi bugün öğle namazına Mteakip Ürgüp Başdere kasabasında toprağa verilecek..

Bizde Merhum Mehmet Dursun'a Yüce Allah'tan Rahmet Kederli ailesine ve Eğitim Camiasına Başsağlığı ve sabır diliyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.