MADO

Emniyet'ten Çocuklara Eğitim

Asayiş 23.03.2022 - 09:17, Güncelleme: 23.03.2022 - 12:38
 

Emniyet'ten Çocuklara Eğitim

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Okullardaki Eğitimleri sürdüğü vurgulandı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Okullardaki Eğitimleri sürdüğü vurgulandı. Bu kapsamda Il Emniyet Müdürlüğü ekipleri,Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Bilgilendirme Toplantısı yaptı. Toplum Destekli Şube Müdürlüğünce, Necip Fazıl KISAKÜREK İlkokulu öğrencilerine polis mesleğini tanıtılarak, günlük hayatlarında karşılaşabilecekleri olumsuz durumlar ve meydana gelebilecek bu durumlardan basit tedbirlerle nasıl korunabilecekleri, Yaş düzeylerine uygun olarak düzenlenmiş çizgi film karakterleriyle slayt, görsel sunu, kısa film izletilerek eğlenerek öğrenmeleri sağlanmış, ayrıca Anne-Babalara tavsiyeler ve 112 Acil Durum başlıklı broşürlerin dağıtımı yapıldığı vurgulandı. Öğrencilere yönelik bilgilendirme çalışmalarının devam edecegide açıklandı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Okullardaki Eğitimleri sürdüğü vurgulandı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Okullardaki Eğitimleri sürdüğü vurgulandı.

Bu kapsamda Il Emniyet Müdürlüğü ekipleri,Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Bilgilendirme Toplantısı yaptı.

Toplum Destekli Şube Müdürlüğünce, Necip Fazıl KISAKÜREK İlkokulu öğrencilerine polis mesleğini tanıtılarak, günlük hayatlarında karşılaşabilecekleri olumsuz durumlar ve meydana gelebilecek bu durumlardan basit tedbirlerle nasıl korunabilecekleri,

Yaş düzeylerine uygun olarak düzenlenmiş çizgi film karakterleriyle slayt, görsel sunu, kısa film izletilerek eğlenerek öğrenmeleri sağlanmış, ayrıca Anne-Babalara tavsiyeler ve 112 Acil Durum başlıklı broşürlerin dağıtımı yapıldığı vurgulandı.

Öğrencilere yönelik bilgilendirme çalışmalarının devam edecegide açıklandı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.