MADO

CHP'liler Hacıbektaş'ta Buluştu

Siyaset 21.03.2022 - 09:02, Güncelleme: 21.03.2022 - 14:47
 

CHP'liler Hacıbektaş'ta Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatı Hacıbektaş ilçesinde,Ilçe danışma kurulu toplantısında buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatı Hacıbektaş ilçesinde,Ilçe danışma kurulu toplantısında buluştu. Nevşehir Il Başkanlığı tarafından ı Organize edilen toplantıya Milletvekili Faruk Sarıaslan ve partililer katıldı CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan bu organizasyona ilişkin olarak "Hacıbektaş İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldık. İl Başkanımız, Belediye Başkanımız, İl yöneticilerimiz, İlçe Başkanlarımız, İlçe yöneticilerimiz,Kadın Kollarımız, partililerimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte sorunları tartıştığımız, fikir alışverişi yaptığımız verimli bir toplantı oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatı Hacıbektaş ilçesinde,Ilçe danışma kurulu toplantısında buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatı Hacıbektaş ilçesinde,Ilçe danışma kurulu toplantısında buluştu.

Nevşehir Il Başkanlığı tarafından ı Organize edilen toplantıya Milletvekili Faruk Sarıaslan ve partililer katıldı

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan bu organizasyona ilişkin olarak "Hacıbektaş İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldık. İl Başkanımız, Belediye Başkanımız, İl yöneticilerimiz, İlçe Başkanlarımız, İlçe yöneticilerimiz,Kadın Kollarımız, partililerimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte sorunları tartıştığımız, fikir alışverişi yaptığımız verimli bir toplantı oldu.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.