MADO

Bu Onur Nevşehir'in

Nevşehir 15.03.2022 - 17:34, Güncelleme: 16.03.2022 - 13:37
 

Bu Onur Nevşehir'in

Nevşehir bugün önemli bir gururu Nevşehir'deki Bir Camii İmamı ile yaşadı

Nevşehir bugün önemli bir gururu Nevşehir'deki Bir Camii İmamı ile yaşadı. Nevşehir Esentepe Mahallesinde bulunan Çiçekli Camii Imam Hatipi Ahmet Aydemir Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elinden Uluslararası Iyilik Ödülünü aldı. Cumhurbaşkanlığı Himayesinde Yılda bir kez Dünya Üzerinde Iyilik yapan insanlara ve Topluma örnek olan Insanlara verilen Uluslararası İyilik Ödülünü Alan Çiçekli Camii İmamı Aydemir, Görev yaptığı Camii adeta çiçek bahçesi haline getirmiş ve Nevşehir'e gelen misafirleri mutlaka bu camii'yi ziyaret etmeyi ve Namaz kılmayı adet haline getirmişti.  Çiçekli Camii Imam Hatipli Ahmet Aydemir ayrıca Sosyal Yardım Programlarında da gönüllü olarak görev yapmayı sürdürüyor.. 
Nevşehir bugün önemli bir gururu Nevşehir'deki Bir Camii İmamı ile yaşadı

Nevşehir bugün önemli bir gururu Nevşehir'deki Bir Camii İmamı ile yaşadı.

Nevşehir Esentepe Mahallesinde bulunan Çiçekli Camii Imam Hatipi Ahmet Aydemir Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elinden Uluslararası Iyilik Ödülünü aldı.

Cumhurbaşkanlığı Himayesinde Yılda bir kez Dünya Üzerinde Iyilik yapan insanlara ve Topluma örnek olan Insanlara verilen Uluslararası İyilik Ödülünü Alan Çiçekli Camii İmamı Aydemir, Görev yaptığı Camii adeta çiçek bahçesi haline getirmiş ve Nevşehir'e gelen misafirleri mutlaka bu camii'yi ziyaret etmeyi ve Namaz kılmayı adet haline getirmişti. 

Çiçekli Camii Imam Hatipli Ahmet Aydemir ayrıca Sosyal Yardım Programlarında da gönüllü olarak görev yapmayı sürdürüyor.. 

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.