MADO

Anlaşma İmzalandı

Gündem 15.03.2022 - 16:18, Güncelleme: 16.03.2022 - 13:40
 

Anlaşma İmzalandı

Nevşehir Il Özel İdaresi Meclis Başkanı Gurbuz Dinç yaptığı Açıklamada

Uzun süredir süren görüşmeler neticelendi Valilik Makamında imzalar atıldı. Nevşehir Il Özel İdaresi Meclis Başkanı Gurbuz Dinç yaptığı Açıklamada 'Sosyal Denge Tazminatı Ödenmesi Kararı Imzalandı. 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu’nun 32. maddesi gereğince, Nevşehir İl Özel İdaresi Memur ve Sözleşmeli Personeline Sosyal Denge Tazminatı ödenmesine İl Genel Meclisimizin 02.03.2022 tarihli kararına istinaden; İl özel İdaremiz adına Sayın Valimiz İnci SEZER BECEL ile BEM-BİR SEN sendikası adına Genel Başkan Yardımcısı Recai KARSLI arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalanmıştır. Yapılan imza törenine; Genel Sekreterimiz Kamil DURU ve BEM-BİR SEN İl Başkanı Ferudun ÖZDEMİR de katılım sağladı,Çalışanlarımıza hayırlı olsun" dedi.
Nevşehir Il Özel İdaresi Meclis Başkanı Gurbuz Dinç yaptığı Açıklamada

Uzun süredir süren görüşmeler neticelendi Valilik Makamında imzalar atıldı.

Nevşehir Il Özel İdaresi Meclis Başkanı Gurbuz Dinç yaptığı Açıklamada 'Sosyal Denge Tazminatı Ödenmesi Kararı Imzalandı.

4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu’nun 32. maddesi gereğince, Nevşehir İl Özel İdaresi Memur ve Sözleşmeli Personeline Sosyal Denge Tazminatı ödenmesine İl Genel Meclisimizin 02.03.2022 tarihli kararına istinaden;

İl özel İdaremiz adına Sayın Valimiz İnci SEZER BECEL ile BEM-BİR SEN sendikası adına Genel Başkan Yardımcısı Recai KARSLI arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalanmıştır.

Yapılan imza törenine; Genel Sekreterimiz Kamil DURU ve BEM-BİR SEN İl Başkanı Ferudun ÖZDEMİR de katılım sağladı,Çalışanlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.