MADO

Kampa Onlarda Katıldı

Siyaset 13.03.2022 - 10:19, Güncelleme: 13.03.2022 - 13:35
 

Kampa Onlarda Katıldı

Ak Parti Gençlik Kolları tarafından Kozaklı İlçesinde düzenlenen gençlik kampına vekillerde katıldı.

Ak Parti Gençlik Kolları tarafından Kozaklı İlçesinde düzenlenen gençlik kampına vekillerde katıldı. Kozaklı İlçesinde bir otelde 11-13 Mart Arasında düzenlenen "Kampa Gel Kendine Gel" Gençlik kampının dün akşam misafirleri vardı. Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran,Nevşehir Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ve Ak Partili yetkililer katıldı. Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran "Gençlerimizle buluştuk.Gençlik Kolları İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen Eğitim İstişare ve Motivasyon Kampının açılışına konuk olduk. Geleceğimizin güvencesi gençlerimizle istişare edip, bilgi alışverişinde bulunduğumuz programda, muhteşem enerjileri ile moral bulduk" derken Ak Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe kampa ilişkin olarak " Geleceğimizin mimarı gençlerimiz.Ak Gençliğimizin Nevşehir İl, İlçe ve Belde Gençlik Kolları olarak; “Kampa Gel Kendine Gel” sloganı ile katılım sağlayan tüm Gençlik Kolları teşkilatımızı, Eğitim & İstişare ve Motivasyon kampı programında yalnız bırakmadık. Bu vesile ile Kozaklı Gençlik Kolları Başkanlığı görevine yeni atanan İbrahim Can METİN Başkanımıza, Acıgöl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet DİNÇ’e, Hacıbektaş Gençlik Kolları Başkanımız Yasin YILMAZ’a görevlerinde başarılar diliyorum. Ak Gençliğimizde bu zamana kadar görev alan tüm başkanlarımıza ve kıymetli yönetim kurulu üyelerinede teşekkür eder, Bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını dilerim"açıklamasında bulundu. Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise kampta yaptığı Açıklamada " “2023’ün inşaası ve ihyası siz gençlerimizin elindedir. ”Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında bir nefer olmak hepimiz için onurdur. Nevşehir AK Gençlik Teşkilatımız enerjisi ve azmiyle 2023’e hazır; sizlere güveniyoruz, teşekkürler kardeşlerim”değerlendirmesi yaptı.
Ak Parti Gençlik Kolları tarafından Kozaklı İlçesinde düzenlenen gençlik kampına vekillerde katıldı.

Ak Parti Gençlik Kolları " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Ak Parti Gençlik Kolları tarafından Kozaklı İlçesinde düzenlenen gençlik kampına vekillerde katıldı.

Kozaklı İlçesinde bir otelde 11-13 Mart Arasında düzenlenen "Kampa Gel Kendine Gel" Gençlik kampının dün akşam misafirleri vardı.

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran,Nevşehir Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ve Ak Partili yetkililer katıldı.

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran "Gençlerimizle buluştuk.Gençlik Kolları İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen Eğitim İstişare ve Motivasyon Kampının açılışına konuk olduk.

Geleceğimizin güvencesi gençlerimizle istişare edip, bilgi alışverişinde bulunduğumuz programda, muhteşem enerjileri ile moral bulduk" derken

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe kampa ilişkin olarak "

Geleceğimizin mimarı gençlerimiz.Ak Gençliğimizin Nevşehir İl, İlçe ve Belde Gençlik Kolları olarak; “Kampa Gel Kendine Gel” sloganı ile katılım sağlayan tüm Gençlik Kolları teşkilatımızı, Eğitim & İstişare ve Motivasyon kampı programında yalnız bırakmadık.

Bu vesile ile Kozaklı Gençlik Kolları Başkanlığı görevine yeni atanan İbrahim Can METİN Başkanımıza, Acıgöl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet DİNÇ’e, Hacıbektaş Gençlik Kolları Başkanımız Yasin YILMAZ’a görevlerinde başarılar diliyorum.

Ak Gençliğimizde bu zamana kadar görev alan tüm başkanlarımıza ve kıymetli yönetim kurulu üyelerinede teşekkür eder, Bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını dilerim"açıklamasında bulundu.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise kampta yaptığı Açıklamada "

“2023’ün inşaası ve ihyası siz gençlerimizin elindedir.

”Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında bir nefer olmak hepimiz için onurdur.

Nevşehir AK Gençlik Teşkilatımız enerjisi ve azmiyle 2023’e hazır; sizlere güveniyoruz, teşekkürler kardeşlerim”değerlendirmesi yaptı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.