MADO

Genel Başkan Geylan Nevşehir'de

Gündem 12.03.2022 - 10:13, Güncelleme: 12.03.2022 - 11:57
 

Genel Başkan Geylan Nevşehir'de

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan Nevşehir'e geldi .

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Ali Kaplan teşkilat buluşmaları kapsamında yeni dönem ilk ziyaretini Nevşehir’e gerçekleştirerek gün içinde resmi ziyaretlerini yaptı. Akşam ise Uçhisar’da sendika üyelerinin katılımı ile istişare toplantısında bulunuldu. VALİ İNCİ SEZER BECEL’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER. TES. Genel başkanı Talip Geylan ve başkan yardımcısı Seyit Ali Kaplan, TES. Nevşehir Şube başkanı Tayfur Urgenç ve başkan yardımcısı Memiş Bülbül Vali Becel’i ziyaretinde Türk Eğitim Sen’in ülke genelinde yaptığı çalışma ve faaliyetler özellikle II.Maarif kongresi kapsamında yapılan çalıştaylar ve kongre konusunda bilgi paylaşımı yapıldı. Başkan Geylan; Türk Eğitim Sen önce devletim ve milletim diyenlerin üye olduğu milli bir STK’dır. Devlet zor bir duruma düştüğünde sağımda, solumda kim var diye bakmaz Türkiye’nin her yerinde anında pozisyonunu devletimin yanımdayım der, gereğini yapar. Dedi. Karşılıklı iyi dilek temennilerle görüşme sona erdi. MEMET POLAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNULDU. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve şube yönetim kurulundan oluşan bir heyet İl Müdürü Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Geylan yaptığı açıklamada Nevşehir il milli eğitim müdürlüğü görevine geldiği günden beri başarılı çalışmalara imza atan ve kısa bir süre içinde güzel ve Türkiye’ye örnek olacak çalışmalara imza atan adaletli bir yönetim anlayışı tesis eden Sayın Polat’a teşekkür ediyorum. Dedi. İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞANLARIN BEKLENTİLERİNİ NOT ALDI. İl Müdürü Polat’ı ziyaretinden sonra Milli Eğitim’de bir dizi ziyaretlerde bulundu . İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Murat Dildöken ve birim çalışanlarını, Türk Eğitim Sen iş yeri temsilcisi, yönetim kurulu üyeleri, teftiş kurulu, muhasebe, destek hizmetlerini ziyaret eden Geylan burada eğitim çalışanlarının sorularını cevaplayarak taleplerini not aldı. NEVÜ’DE YETKİLİ SENDİKA OFİSİNDE ÜNİVERSİTE ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Türk Eğitim Sen ofisini ziyaret eden Genel Başkan Talip Geylan burada Üniversitenin akademik ve idari çalışanlarının kendilerine ilettiği sorunları dinleyerek not aldı. Burada yaptığı konuşmada Geylan özetle; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İşyeri Temsilciliğimizde üyelerimizle buluştuk. Sendika olarak kamu yönetiminden tek beklentimiz adaletli yönetimdir. Kamunun tüm alanlarında olduğu gibi üniversitemizde de öncelikli kaygımız çalışma huzurunun tesis edilmesidir. Dedi.
Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan Nevşehir'e geldi .

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Ali Kaplan teşkilat buluşmaları kapsamında yeni dönem ilk ziyaretini Nevşehir’e gerçekleştirerek gün içinde resmi ziyaretlerini yaptı.

Akşam ise Uçhisar’da sendika üyelerinin katılımı ile istişare toplantısında bulunuldu. VALİ İNCİ SEZER BECEL’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER. TES. Genel başkanı Talip Geylan ve başkan yardımcısı Seyit Ali Kaplan, TES. Nevşehir Şube başkanı Tayfur Urgenç ve başkan yardımcısı Memiş Bülbül Vali Becel’i ziyaretinde Türk Eğitim Sen’in ülke genelinde yaptığı çalışma ve faaliyetler özellikle II.Maarif kongresi kapsamında yapılan çalıştaylar ve kongre konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.

Başkan Geylan; Türk Eğitim Sen önce devletim ve milletim diyenlerin üye olduğu milli bir STK’dır. Devlet zor bir duruma düştüğünde sağımda, solumda kim var diye bakmaz Türkiye’nin her yerinde anında pozisyonunu devletimin yanımdayım der, gereğini yapar. Dedi. Karşılıklı iyi dilek temennilerle görüşme sona erdi. MEMET POLAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNULDU. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve şube yönetim kurulundan oluşan bir heyet İl Müdürü Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Geylan yaptığı açıklamada Nevşehir il milli eğitim müdürlüğü görevine geldiği günden beri başarılı çalışmalara imza atan ve kısa bir süre içinde güzel ve Türkiye’ye örnek olacak çalışmalara imza atan adaletli bir yönetim anlayışı tesis eden Sayın Polat’a teşekkür ediyorum. Dedi. İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞANLARIN BEKLENTİLERİNİ NOT ALDI. İl Müdürü Polat’ı ziyaretinden sonra Milli Eğitim’de bir dizi ziyaretlerde bulundu

. İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Murat Dildöken ve birim çalışanlarını, Türk Eğitim Sen iş yeri temsilcisi, yönetim kurulu üyeleri, teftiş kurulu, muhasebe, destek hizmetlerini ziyaret eden Geylan burada eğitim çalışanlarının sorularını cevaplayarak taleplerini not aldı. NEVÜ’DE YETKİLİ SENDİKA OFİSİNDE ÜNİVERSİTE ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Türk Eğitim Sen ofisini ziyaret eden Genel Başkan Talip Geylan burada Üniversitenin akademik ve idari çalışanlarının kendilerine ilettiği sorunları dinleyerek not aldı. Burada yaptığı konuşmada Geylan özetle; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İşyeri Temsilciliğimizde üyelerimizle buluştuk. Sendika olarak kamu yönetiminden tek beklentimiz adaletli yönetimdir. Kamunun tüm alanlarında olduğu gibi üniversitemizde de öncelikli kaygımız çalışma huzurunun tesis edilmesidir. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.