MADO

İki Ayrı ilçe İki Aynı Seminer

Asayiş 10.03.2022 - 11:19, Güncelleme: 10.03.2022 - 11:31
 

İki Ayrı ilçe İki Aynı Seminer

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ilçelerde düzenlediği seminerlere iki ayrı ilçede Avanso ve Derinkuy'da devam etti.Ana Teması Uyuşuturcu olan seminerlere yoğun ilgi gösterilmesi ve dikkatle dinlenmesi büyük beğeni gördü.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ilçelerde düzenlediği seminerlere iki ayrı ilçede Avanos ve Derinkuyu'da devam etti.Ana Teması Uyuşuturcu olan seminerlere yoğun ilgi gösterilmesi ve dikkatle dinlenmesi büyük beğeni gördü. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü İlk Seminerini Derinkuyu İlçesinde düzenledi.Derinkuyu'da düzenlenen seminere ilişkin olarak yapılan açıklamada ''Narkotik Anne/Bağımlılık ile Mücadelede Farkındalık Eğitimi. 09.03.2022 günü İlçe Milli Eğitim de görevli 35 öğretmene Selçuk Karabakla Ortaokulu Konferans salonunda; uyuşturucu ile mücadele kapsamında seminer düzenlenmiş ve uyuma adlı uygulama hakkında bilgi verilmiştir'' açıklaması yapıldı. Nevşehir Emniyetinden aynı gün düzenlenen ikinci semineri Avanos İlçesinde düzenledi.Seminer Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdunda Öğrencilere Yönelik olarak düzenlendi.Seminere ilişkin olarak''9 Mart 2022 Çarşamba günü ilçemizdeki kredi yurtlar kurumu erkek öğrenci yurdunda öğrencilere yönelik uyuşturucu madde bağımlılığı, uyuşturucu maddelerin türleri, uyuşturucu maddelerin kullanıcılar üzerindeki etkisi, tütünle mücadele ve davranışsal bozukluklar konularında Yeşilay Danışmanlık Merkezi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerine Bağımlılıkla Mücadele Semineri eğitim verilmiştir'' denildi..
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ilçelerde düzenlediği seminerlere iki ayrı ilçede Avanso ve Derinkuy'da devam etti.Ana Teması Uyuşuturcu olan seminerlere yoğun ilgi gösterilmesi ve dikkatle dinlenmesi büyük beğeni gördü.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ilçelerde düzenlediği seminerlere iki ayrı ilçede Avanos ve Derinkuyu'da devam etti.Ana Teması Uyuşuturcu olan seminerlere yoğun ilgi gösterilmesi ve dikkatle dinlenmesi büyük beğeni gördü.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü İlk Seminerini Derinkuyu İlçesinde düzenledi.Derinkuyu'da düzenlenen seminere ilişkin olarak yapılan açıklamada '' Narkotik Anne/Bağımlılık ile Mücadelede Farkındalık Eğitimi.

09.03.2022 günü İlçe Milli Eğitim de görevli 35 öğretmene Selçuk Karabakla Ortaokulu Konferans salonunda; uyuşturucu ile mücadele kapsamında seminer düzenlenmiş ve uyuma adlı uygulama hakkında bilgi verilmiştir'' açıklaması yapıldı.

Nevşehir Emniyetinden aynı gün düzenlenen ikinci semineri Avanos İlçesinde düzenledi.Seminer Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdunda Öğrencilere Yönelik olarak düzenlendi.Seminere ilişkin olarak''9 Mart 2022 Çarşamba günü ilçemizdeki kredi yurtlar kurumu erkek öğrenci yurdunda öğrencilere yönelik uyuşturucu madde bağımlılığı, uyuşturucu maddelerin türleri, uyuşturucu maddelerin kullanıcılar üzerindeki etkisi, tütünle mücadele ve davranışsal bozukluklar konularında Yeşilay Danışmanlık Merkezi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerine Bağımlılıkla Mücadele Semineri eğitim verilmiştir'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.