MADO

Hemşire'ye Teşekkür Plaketi

Gündem 07.03.2022 - 08:52, Güncelleme: 07.03.2022 - 11:51
 

Hemşire'ye Teşekkür Plaketi

Nevşehir Türk Sağlık Sen Emekliye ayrılan üyesine teşekkür plaketi verdi

Nevşehir Türk Sağlık Sen Emekliye ayrılan üyesine teşekkür plaketi verdi. Nevşehir Türk Sağlık Sen Sendikasına üye olan ve Ürgüp ilçesinde Hemşire olarak giren yapan Hatice Karaca'ya emekli olması dolayisiyla plaket verildi. Bu törene katılan Nevşehir Türk Sağlık Sen Nevşehir Il Temsilcisi Turgay Çetin "Hatice Karaca'ya bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum" dedi. Nevşehir Türk Sağlık Sen'den yapılan açıklamada ise; "Ürgüp ilçe yöneticilerimiz tarafından organize edilen üyemiz Hatice Karaca’nın emeklilik törenine katıldık. Şube başkanımız Sayın Turgay ÇETİN yaptığı konuşmada kurulduğumuz günden bu güne sendikamıza üye olarak destek veren hemşire Hatice Karaca’ya teşekkür ederek bir plaket takdim eden şube Başkanımız Ürgüp yönetimimize ve katılımcılara da ayrıca teşekkür etti" denildi
Nevşehir Türk Sağlık Sen Emekliye ayrılan üyesine teşekkür plaketi verdi

Nevşehir Türk Sağlık Sen Emekliye ayrılan üyesine teşekkür plaketi verdi.

Nevşehir Türk Sağlık Sen Sendikasına üye olan ve Ürgüp ilçesinde Hemşire olarak giren yapan Hatice Karaca'ya emekli olması dolayisiyla plaket verildi.

Bu törene katılan Nevşehir Türk Sağlık Sen Nevşehir Il Temsilcisi Turgay Çetin "Hatice Karaca'ya bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum" dedi.

Nevşehir Türk Sağlık Sen'den yapılan açıklamada ise;

"Ürgüp ilçe yöneticilerimiz tarafından organize edilen üyemiz Hatice Karaca’nın emeklilik törenine katıldık.

Şube başkanımız Sayın Turgay ÇETİN yaptığı konuşmada kurulduğumuz günden bu güne sendikamıza üye olarak destek veren hemşire Hatice Karaca’ya teşekkür ederek bir plaket takdim eden şube Başkanımız

Ürgüp yönetimimize ve katılımcılara da ayrıca teşekkür etti" denildi

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.