MADO

Emniyet Müdürü Bizzat Katıldı

Asayiş 05.03.2022 - 15:19, Güncelleme: 06.03.2022 - 11:46
 

Emniyet Müdürü Bizzat Katıldı

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Önceki akşam Avanos İlçesinde şok uygulaması düzenledi.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Önceki akşam Avanos İlçesinde şok uygulaması düzenledi. Avanos İlçesi giriş çıkışlarında denetim yapan ekipler şüpheli araç ve kişileri sorguladı. Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'da bu denetimlere bizzat katılarak,Vatandaşlarla sohbet edip uygulamaları değerlendirmelerini istedi. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden Denetime ilişkin olarak yapılan açıklamada; ''İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay, 04.03.2022 tarihinde Avanos İlçemizde gerçekleşen; Şok Uygulamayı yerinde denetleyerek görevli personelimize başarılar diledi ve vatandaşlarımız ile de sohbet ederek hayırlı yolculuklar diledi'' şeklinde duyurdu .  
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Önceki akşam Avanos İlçesinde şok uygulaması düzenledi.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Önceki akşam Avanos İlçesinde şok uygulaması düzenledi. Avanos İlçesi giriş çıkışlarında denetim yapan ekipler şüpheli araç ve kişileri sorguladı. Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'da bu denetimlere bizzat katılarak,Vatandaşlarla sohbet edip uygulamaları değerlendirmelerini istedi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden Denetime ilişkin olarak yapılan açıklamada; ''İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay, 04.03.2022 tarihinde Avanos İlçemizde gerçekleşen;

Şok Uygulamayı yerinde denetleyerek görevli personelimize başarılar diledi ve vatandaşlarımız ile de sohbet ederek hayırlı yolculuklar diledi'' şeklinde duyurdu .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.