MADO

Sezai Karakoç Nevşehir'de Konuşulacak

Gündem 28.02.2022 - 20:26, Güncelleme: 01.03.2022 - 17:21
 

Sezai Karakoç Nevşehir'de Konuşulacak

NEVÜ Önce İnsan Kulübü tarafından Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ejder OKUMUŞ moderatörlüğünde

NEVÜ Önce İnsan Kulübü tarafından Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ejder OKUMUŞ moderatörlüğünde, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Turan KARATAŞ ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Münire Kevser BAŞ’ın konuşmacı olarak katılımlarıyla "Bir Erenin İzinde: Sezai Karakoç" adlı panel düzenlenecektir.11 Mart 2022 Cuma günü saat 14:30'ta NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonunda düzenleneçek olan Panel'e katılımın oldukca yüksek olması beklenyor.
NEVÜ Önce İnsan Kulübü tarafından Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ejder OKUMUŞ moderatörlüğünde

NEVÜ Önce İnsan Kulübü tarafından Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi öğretim üyes i Prof. Dr. Ejder OKUMUŞ moderatörlüğünde, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Turan KARATAŞ ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Münire Kevser BAŞ’ın konuşmacı olarak katılımlarıyla "Bir Erenin İzinde: Sezai Karakoç" adlı panel düzenlenecektir.11 Mart 2022 Cuma günü saat 14:30'ta NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonunda düzenleneçek olan Panel'e katılımın oldukca yüksek olması beklenyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.