MADO

Bahçeşehir'den Satranç Başarısı

Eğitim 25.02.2022 - 14:38, Güncelleme: 26.02.2022 - 15:19
 

Bahçeşehir'den Satranç Başarısı

Okullararası Satranç Turnuvasında Nevşehir Bahçeşehir Koleji Başarısı

Okullararası Satranç Turnuvasında Nevşehir Bahçeşehir Koleji Başarısı... Okulumuz ortaokul öğrencileri Cemresu ÇETİN, Hanife Elvin YAZGAN, Doğa AKAN ve Yaren ÇAKACI, "2021 - 2022 Öğretim Yılı Okullararası Mahalli Nevşehir Yıldızlar Satranç Yarışması"nda elde ettikleri üstün başarı ile kupa ve madalyalarını kazanmayı başarmıştır. Satranç turnuvasında başarı elde eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Akademik başarıların merkezi olan Bahçeşehir Koleji, aynı zamanda sosyal, sportif ve sanatsal alanlarda da lider olmaya devam ediyor. Yeni dünyanın yeni insanlarını yetiştirmenin haklı gururuyla ve heyecanıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Okullararası Satranç Turnuvasında Nevşehir Bahçeşehir Koleji Başarısı

Okullararası Satranç Turnuvasında Nevşehir Bahçeşehir Koleji Başarısı...
Okulumuz ortaokul öğrencileri Cemresu ÇETİN, Hanife Elvin YAZGAN, Doğa AKAN ve Yaren ÇAKACI, "2021 - 2022 Öğretim Yılı Okullararası Mahalli
Nevşehir Yıldızlar Satranç Yarışması"nda elde ettikleri üstün başarı ile kupa ve madalyalarını kazanmayı başarmıştır. Satranç turnuvasında başarı elde eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.
Akademik başarıların merkezi olan Bahçeşehir Koleji, aynı zamanda sosyal, sportif ve sanatsal alanlarda da lider olmaya devam ediyor. Yeni dünyanın yeni insanlarını yetiştirmenin haklı gururuyla ve heyecanıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.