MADO

NEVÜ'den Çağrı..

Eğitim 24.02.2022 - 23:10, Güncelleme: 25.02.2022 - 09:01
 

NEVÜ'den Çağrı..

Nevşehir Hacıbektaş'ı Veli Üniversitesinden yapılan açıklamada

Nevşehir Hacıbektaş'ı Veli Üniversitesinden yapılan açıklamada; "TÜBİTAK tarafından desteklenen, THINK BİGG programı kapsamında FARKLABS ve KAPADOKYA TEKNOPARK iş birliği ile yenilikçi ve teknolojik fikrinizi büyüme potansiyeli ve global ölçeklenebilirliği olan bir iş planına dönüştürmenize ve TÜBİTAK’tan 200.000 TL hibe desteği ile girişiminizi hızlı bir şekilde geliştirmenize yardımcı oluyoruz. BIGG, TÜBİTAK’ın iki aşamalı değerlendirme sürecini başarıyla geçen girişimlere 200 bin TL hibe sağlayan, 1512 Girişimcilik Desteleme Programıdır. İş fikrinin teknik ve ticari açıdan doğrulanması sürecini içeren hızlandırıcı programında, Uygulayıcı Kuruluş (Farklabs) ve Kapadokya Teknopark iş birliği ile girişimcilere Profesyonellerden Eğitimler & Mentoluk, ilk müşteriye erişim, iş birliği ağlarının kullandırılması, ürünleşme sürecinde teknik destek, iş planı hazırlama desteği  vb. hizmetler sağlanacaktır. Yenilik odaklı, ticari değeri doğrulanmış ürün ve hizmetlere dönüştürülecek iş fikri başvurularınızı  18 Mart 2022 tarihine kadar https://butterfuturepath.com/thinkbigg web sayfası üzerinden yapabilirsiniz. Program tamamen online olarak gerçekleştirilecek olup detaylı bilgi için Kapadokya Teknopark’ı ziyaret edebilirsiniz
Nevşehir Hacıbektaş'ı Veli Üniversitesinden yapılan açıklamada
Nevşehir Hacıbektaş'ı Veli Üniversitesinden yapılan açıklamada;

"TÜBİTAK tarafından desteklenen, THINK BİGG programı kapsamında FARKLABS ve KAPADOKYA TEKNOPARK iş birliği ile yenilikçi ve teknolojik fikrinizi büyüme potansiyeli ve global ölçeklenebilirliği olan bir iş planına dönüştürmenize ve TÜBİTAK’tan 200.000 TL hibe desteği ile girişiminizi hızlı bir şekilde geliştirmenize yardımcı oluyoruz.

BIGG, TÜBİTAK’ın iki aşamalı değerlendirme sürecini başarıyla geçen girişimlere 200 bin TL hibe sağlayan, 1512 Girişimcilik Desteleme Programıdır.

İş fikrinin teknik ve ticari açıdan doğrulanması sürecini içeren hızlandırıcı programında, Uygulayıcı Kuruluş (Farklabs) ve Kapadokya Teknopark iş birliği ile girişimcilere Profesyonellerden Eğitimler & Mentoluk, ilk müşteriye erişim, iş birliği ağlarının kullandırılması, ürünleşme sürecinde teknik destek, iş planı hazırlama desteği  vb. hizmetler sağlanacaktır.

Yenilik odaklı, ticari değeri doğrulanmış ürün ve hizmetlere dönüştürülecek iş fikri başvurularınızı  18 Mart 2022 tarihine kadar https://butterfuturepath.com/thinkbigg web sayfası üzerinden yapabilirsiniz.

Program tamamen online olarak gerçekleştirilecek olup detaylı bilgi için Kapadokya Teknopark’ı ziyaret edebilirsiniz

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.