MADO

Hayırlı Olsun Ziyareti yaptı

İlçe Haberleri 24.02.2022 - 16:28, Güncelleme: 24.02.2022 - 16:28
 

Hayırlı Olsun Ziyareti yaptı

Türk Sağlık Sen Il Temsilcisi Turgay Çetin Hacıbektaş ilçesinde

Türk Sağlık Sen Il Temsilcisi Turgay Çetin Hacıbektaş ilçesinde Entegre Devlet Hastanesi Müdürlüğüne atanan Emre Kurt'a Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu. Bu ziyarete ilişkin olarak Türk Sağlık Sen Il Temsilciliginden yapılan yazılı Açıklamada "Hacıbektaş Entegre Devlet Hastanesi Müdürlüğüne atanan Emre Kurt Beyi Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay ÇETİN, Başkan Yardımcıları Ramazan GÜNDÜZ ve Metin ŞAHİN ve İl Temsilcisi Ali İŞBİLİR ve Hacıbektaş İlçe temsilcimiz Turgay SERT ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında üstün başarılar dileriz.
Türk Sağlık Sen Il Temsilcisi Turgay Çetin Hacıbektaş ilçesinde
Türk Sağlık Sen Il Temsilcisi Turgay Çetin Hacıbektaş ilçesinde Entegre Devlet Hastanesi Müdürlüğüne atanan Emre Kurt'a Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu.

Bu ziyarete ilişkin olarak Türk Sağlık Sen Il Temsilciliginden yapılan yazılı Açıklamada

"Hacıbektaş Entegre Devlet Hastanesi Müdürlüğüne atanan Emre Kurt Beyi

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay ÇETİN, Başkan Yardımcıları Ramazan GÜNDÜZ ve Metin ŞAHİN ve İl Temsilcisi Ali İŞBİLİR ve Hacıbektaş İlçe temsilcimiz Turgay SERT ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında üstün başarılar dileriz.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.