MADO

Sarıaslan Kozaklı Tur'una Çıktı

İlçe Haberleri 24.02.2022 - 08:50, Güncelleme: 24.02.2022 - 08:50
 

Sarıaslan Kozaklı Tur'una Çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletekili Faruk Sarıaslan önçeki gün adeta Kozaklı'yı baştan baş'a gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletekili Faruk Sarıaslan önçeki gün adeta Kozaklı'yı baştan baş'a gezdi.Vatandaşlar'la buluşan Köylerini ziyaret eden Vekil Sarıaslan Halkla oturup Çay içti sorunları dinledi. Gezilerine ilişkin notlarını paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletekili Faruk Sarıaslan; İlk Olarak Kozaklı Kaymakamı Kerem Yüce'yi Ziyaret Ettiğini ''Kozaklı İlçemizin Kaymakamı Sayın Kerem Yüce’yi İl Genel Meclisi Üyemiz Sayın Özdemir Şimşek ile birlikte ziyaret ettik. Kaymakamımızın ilgisine teşekkür ediyoruz'' açıklaması ile duyurdu. Vekil Sarıaslan daha sonra ''Kozaklı’da ziyaretlerimize devam ediyoruz.Sarıaslan Eczanesi sahibi Ecz. Çağrı Sarıaslan’ı İl Genel Meclisi Üyemiz Sayın Özdemir Şimşek ile birlikte ziyaret ettik.Çağrı Sarıaslan ve çalışma arkadaşlarına ilgileri için teşekkür ederiz'' açıklaması ile gezisini özetlemiş oldu..
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletekili Faruk Sarıaslan önçeki gün adeta Kozaklı'yı baştan baş'a gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletekili Faruk Sarıaslan önçeki gün adeta Kozaklı'yı baştan baş'a gezdi.Vatandaşlar'la buluşan Köylerini ziyaret eden Vekil Sarıaslan Halkla oturup Çay içti sorunları dinledi.

Gezilerine ilişkin notlarını paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletekili Faruk Sarıaslan; İlk Olarak Kozaklı Kaymakamı Kerem Yüce'yi Ziyaret Ettiğini ''Kozaklı İlçemizin Kaymakamı Sayın Kerem Yüce’yi İl Genel Meclisi Üyemiz Sayın Özdemir Şimşek ile birlikte ziyaret ettik. Kaymakamımızın ilgisine teşekkür ediyoruz'' açıklaması ile duyurdu.

Vekil Sarıaslan daha sonra ''Kozaklı’da ziyaretlerimize devam ediyoruz.Sarıaslan Eczanesi sahibi Ecz. Çağrı Sarıaslan’ı İl Genel Meclisi Üyemiz Sayın Özdemir Şimşek ile birlikte ziyaret ettik.Çağrı Sarıaslan ve çalışma arkadaşlarına ilgileri için teşekkür ederiz'' açıklaması ile gezisini özetlemiş oldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.