MADO

Mücadeleye Katılanlara Teşekkür Hediyesi

İlçe Haberleri 22.02.2022 - 15:10, Güncelleme: 22.02.2022 - 15:10
 

Mücadeleye Katılanlara Teşekkür Hediyesi

Avanos İlçesinde Kar Yağışı oldukça bereketli idi. Avanos Belediyesi

Avanos İlçesinde Kar Yağışı oldukça bereketli idi. Avanos Belediyesi Kar ile mücadelesinde yardım edenlere ödül verdi. Avanos ilçesindeki mücadeleye katılanlarla Belediye Başkanı Celal Alper Baş bugün öğle yemeğinde buluştu. Başkan İbaş yaptığı açıklamada "Yoğun kar yağışı ile mücadelemizde belediye ekiplerimiz ile birlikte gönüllü olarak çalışmalarımıza katılan değerli hemşehrilerimizle öğle yemeğinde buluştuk. Yoğun kar yağışı ile mücadelemizde belediye ekiplerimiz ile birlikte gönüllü olarak çalışmalarımıza katılan değerli hemşehrilerimizle öğle yemeğinde Değerli hemşehrilerime desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı..
Avanos İlçesinde Kar Yağışı oldukça bereketli idi. Avanos Belediyesi
Avanos İlçesinde Kar Yağışı oldukça bereketli idi. Avanos Belediyesi Kar ile mücadelesinde yardım edenlere ödül verdi.

Avanos ilçesindeki mücadeleye katılanlarla Belediye Başkanı Celal Alper Baş bugün öğle yemeğinde buluştu.

Başkan İbaş yaptığı açıklamada "Yoğun kar yağışı ile mücadelemizde belediye ekiplerimiz ile birlikte gönüllü olarak çalışmalarımıza katılan değerli hemşehrilerimizle öğle yemeğinde buluştuk.

Yoğun kar yağışı ile mücadelemizde belediye ekiplerimiz ile birlikte gönüllü olarak çalışmalarımıza katılan değerli hemşehrilerimizle öğle yemeğinde Değerli hemşehrilerime desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı..

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.