MADO

Halk Eğitim'e Ziyaret Etti

İlçe Haberleri 20.02.2022 - 21:30, Güncelleme: 20.02.2022 - 21:30
 

Halk Eğitim'e Ziyaret Etti

Acıgöl Halk Eğitim Merkezine bir ziyaret yapan İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat

Acıgöl Halk Eğitim Merkezine bir ziyaret yapan İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat Bur'da Kur'an Kerim Öğrenen bayanlarla bir süre sohbet etti. Acıgöl Halk Eğitim Merkezinden yapılan açıklamada "İl Milli Eğitim Müdürümüz Memet Polat ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Semih Kırım Acıgöl Halk Eğitimi Merkezimizi ziyaret etti. Kursiyerlerimiz ile sohbet eden İl Müdürümüz halk eğitimi faaliyetlerimiz hakkında Kurum Müdürümüz Caner ERTAŞ tan bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürümüz Memet Polat'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz" denildi
Acıgöl Halk Eğitim Merkezine bir ziyaret yapan İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat
Acıgöl Halk Eğitim Merkezine bir ziyaret yapan İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat Bur'da Kur'an Kerim Öğrenen bayanlarla bir süre sohbet etti.

Acıgöl Halk Eğitim Merkezinden yapılan açıklamada "İl Milli Eğitim Müdürümüz Memet Polat ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Semih Kırım Acıgöl Halk Eğitimi Merkezimizi ziyaret etti.

Kursiyerlerimiz ile sohbet eden İl Müdürümüz halk eğitimi faaliyetlerimiz hakkında Kurum Müdürümüz Caner ERTAŞ tan bilgi aldı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Memet Polat'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz" denildi

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.