MADO

Vali Kabul Etti

Gündem 20.02.2022 - 10:38, Güncelleme: 20.02.2022 - 10:38
 

Vali Kabul Etti

Dün Nevşehirbelediyespor Çatalcaspor ile Gazi Standında karşılaşmış maçtan

Dün Nevşehirbelediyespor Çatalcaspor ile Gazi Standında karşılaşmış maçtan Çatalcaspor 3-1'lik skor ile galip ayrılmıştı Bu maç için Nevşehir'eNevşehir'de gelen Çatalcaspor yöneticileri yaklaşık 5 yıl boyunca Çatalca'da Kaymakamlık yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'e nezaket ziyareti yaptılar. Ziyarete ilişkin Nevşehir Valiliginden " Valimiz İnci Sezer Becel, İstanbul Çatalcaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gökçe’yi makamında kabul etti. Vali Becel, ziyaretin anısına Başkan Gökçe’ye hediye taktiminde bulundu" açıklaması yapıldı.
Dün Nevşehirbelediyespor Çatalcaspor ile Gazi Standında karşılaşmış maçtan
Dün Nevşehirbelediyespor Çatalcaspor ile Gazi Standında karşılaşmış maçtan Çatalcaspor 3-1'lik skor ile galip ayrılmıştı
Bu maç için Nevşehir'eNevşehir'de gelen Çatalcaspor yöneticileri yaklaşık 5 yıl boyunca Çatalca'da Kaymakamlık yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'e nezaket ziyareti yaptılar.
Ziyarete ilişkin Nevşehir Valiliginden " Valimiz İnci Sezer Becel, İstanbul Çatalcaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gökçe’yi makamında kabul etti. Vali Becel, ziyaretin anısına Başkan Gökçe’ye hediye taktiminde bulundu" açıklaması yapıldı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.