MADO

Necip Amca Artık Tam Asker Oldu !

İlçe Haberleri 05.02.2022 - 12:12, Güncelleme: 05.02.2022 - 12:12
 

Necip Amca Artık Tam Asker Oldu !

Onun adı Necip Arslan.Acıgöl İlçesinde yaşıyor yaşı 70'in üstünde.Acıgöl ilçesinde sevilen sayılan yaşlı bir amca.

Onun adı Necip Arslan.Acıgöl İlçesinde yaşıyor yaşı 70'in üstünde.Acıgöl ilçesinde sevilen sayılan yaşlı bir amca.Necip amca Jandarma'ya Polis'e çok aşık onlara imrenen gözlerle bakan bir vatandaş.İŞte Bu Vatandaş'ın bu sevgisini duyan Acıgöl Kaymakamı Emine KARATAŞ YILDIZ; onun bu sevgisine kaytısız kalmadı ve ona Jandarma Komando kıyafetlerini alıp evine götürdü ve Jandarma Komando kıyafetleri fotoğraflarını çekip sosyal medya'dan paylaştı.Necip ARSLAN amcını yüzündeki sevinç ise fotoğraf karelerine yansıdı.Bu konuda Acıgöl Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise ''Acıgöl halkımızın sevilen yüzü Sayın Necip ARSLAN’ı, Kaymakamımız Sayın Emine KARATAŞ YILDIZ evinde ziyaret etti. Jandarma teşkilatımıza duyduğu ilgi ve sevgiden dolayı, jandarma kıyafeti giymeyi çok seven vatandaşımıza Kaymakamımız, kışlık jandarma komando kıyafeti hediye etti'' denildi..
Onun adı Necip Arslan.Acıgöl İlçesinde yaşıyor yaşı 70'in üstünde.Acıgöl ilçesinde sevilen sayılan yaşlı bir amca.

Onun adı Necip Arslan.Acıgöl İlçesinde yaşıyor yaşı 70'in üstünde.Acıgöl ilçesinde sevilen sayılan yaşlı bir amca.Necip amca Jandarma'ya Polis'e çok aşık onlara imrenen gözlerle bakan bir vatandaş.İŞte Bu Vatandaş'ın bu sevgisini duyan Acıgöl Kaymakamı Emine KARATAŞ YILDIZ; onun bu sevgisine kaytısız kalmadı ve ona Jandarma Komando kıyafetlerini alıp evine götürdü ve Jandarma Komando kıyafetleri fotoğraflarını çekip sosyal medya'dan paylaştı. Necip ARSLAN amcını yüzündeki sevinç ise fotoğraf karelerine yansıdı.Bu konuda Acıgöl Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise ''Acıgöl halkımızın sevilen yüzü Sayın Necip ARSLAN’ı, Kaymakamımız Sayın Emine KARATAŞ YILDIZ evinde ziyaret etti. Jandarma teşkilatımıza duyduğu ilgi ve sevgiden dolayı, jandarma kıyafeti giymeyi çok seven vatandaşımıza Kaymakamımız, kışlık jandarma komando kıyafeti hediye etti'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.