MADO

Başkan Başından Sonuna Müdahale Etti

İlçe Haberleri 26.01.2022 - 10:58, Güncelleme: 26.01.2022 - 10:58
 

Başkan Başından Sonuna Müdahale Etti

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş Kar'la Mücadele çalışamalarını başından sonuna kadar idare etti.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş Kar'la Mücadele çalışamalarını başından sonuna kadar idare etti.Avanos Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada ''Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş belediye ekiplerimizin karla mücadele çalışmalarına yerinde inceledi.Yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için ekiplerimiz 7/24 esasına göre cadde ve sokaklarda yol açma ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sahada yoğun bir şekilde çalışan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyor, teşekkür ediyoruz'' denildi..    
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş Kar'la Mücadele çalışamalarını başından sonuna kadar idare etti.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş Kar'la Mücadele çalışamalarını başından sonuna kadar idare etti. Avanos Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada ''Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş belediye ekiplerimizin karla mücadele çalışmalarına yerinde inceledi.Yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için ekiplerimiz 7/24 esasına göre cadde ve sokaklarda yol açma ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sahada yoğun bir şekilde çalışan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyor, teşekkür ediyoruz'' denildi..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.