MADO

KOP Kozaklı'da Kütüphane Kurdu

Gündem 20.01.2022 - 13:27, Güncelleme: 20.01.2022 - 13:27
 

KOP Kozaklı'da Kütüphane Kurdu

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Kozaklı İlçesinde Kozaklı Cacabey KOP Astronomi Kütüphanesi oluşturdu.

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Kozaklı İlçesinde Kozaklı Cacabey KOP Astronomi Kütüphanesi oluşturdu.Bugün Kozaklı'da açılışı yapılan kütüphane ile Kozaklı için önemli bir ekiklik te giderilmiş oldu.Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin Birlikte kurdelasını kesti. Konuya ilişkin Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada ise ''Valimiz İnci Sezer Becel, Kozaklı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca desteklenen “Kozaklı Cacabey KOP Astronomi Kütüphanesi’nin” açılışını gerçekleştirdi.Vali Becel ve protokol üyeleri daha sonra kütüphaneyi gezerek, incelemelerde bulundu'' denilirken; daha sonra Nevşehir  Valisi İnci Sezer Becel, KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin ile birlikte, Kozaklı İlçe Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu’nu ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Kozaklı İlçesinde Kozaklı Cacabey KOP Astronomi Kütüphanesi oluşturdu.

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Kozaklı İlçesinde Kozaklı Cacabey KOP Astronomi Kütüphanesi oluşturdu.Bugün Kozaklı'da açılışı yapılan kütüphane ile Kozaklı için önemli bir ekiklik te giderilmiş oldu. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve  KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin Birlikte kurdelasını kesti. Konuya ilişkin Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada ise ''Valimiz İnci Sezer Becel, Kozaklı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca desteklenen “Kozaklı Cacabey KOP Astronomi Kütüphanesi’nin” açılışını gerçekleştirdi.Vali Becel ve protokol üyeleri daha sonra kütüphaneyi gezerek, incelemelerde bulundu'' denilirken; daha sonra Nevşehir  Valisi İnci Sezer Becel, KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin ile birlikte, Kozaklı İlçe Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu’nu ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.