MADO

NEVŞEHİR’DE ARA TATİL SONRASI DERS ZİLİ ÇALDI

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.11.2021 - 13:50, Güncelleme: 22.11.2021 - 13:50
 

NEVŞEHİR’DE ARA TATİL SONRASI DERS ZİLİ ÇALDI

2021-2022 eğitim öğretim döneminin 15 Kasım 2021 Pazartesi başlayan ilk ara tatilinin bugün sona ermesiyle öğrenciler derslerine girdi. Okullarına kavuşan öğrenciler alınan tedbirlerle yüz yüze eğitime devam etmenin heyecanını yaşadı.   “Vali İnci Sezer Becel ve İl Müdürü Murat Demir Öğrenci ve Öğretmenlerin Heyecanına Ortak Oldu” Valimiz İnci SEZER BECEL, İl Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR’le birlikte mesaisine okullarda başladı. Vali, İl Müdürü ile beraber Nevşehir Lisesi ve Nevşehir Anadolu Lisesine giderek öğretmen ve öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu.   “Tüm Çocuklarımız İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yapmayı Kendimize Hedef Edindik” Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden  Vali onlarla sohbet ederek öğrencilere belirledikleri hedeflere ulaşabilmeleri için verimli çalışmaları konusunda ve salgın süresince dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında tavsiyelerde bulundu. “Tüm çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmayı kendimize hedef edindik. Eğer hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirirsek çocuklarımız bir daha asla okullarından uzak kalmazlar. Çocuklarımızın daha sağlıklı bir dünyada, güvenli bir şekilde eğitim öğretimlerini tamamlamalarını yürekten dileyerek yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”  dedi.   “Okullarımız Öğrenci Ve Öğretmenlerimizle Anlamını Buluyor” İl Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR, okulların öğrenci ve öğretmenlerle anlamını bulduğunu vurgulayarak “Bir hafta aradan sonra hep birlikte tüm tedbirleri alarak sağlıklı bir şekilde yüz yüze eğitim ve öğretime başladık. Kaldığımız yerden tüm sağlık önlemlerimize uyarak yüz yüze eğitime devam edeceğiz. Tüm çalışanlarımıza kolaylıklar, sevgili yavrularımıza da başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu. Nevşehir Valisi İnci SEZER BECEL ve İl Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR, okul idarecilerine ve öğretmenlere alınan salgın tedbirleri ve sağlık önlemlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

2021-2022 eğitim öğretim döneminin 15 Kasım 2021 Pazartesi başlayan ilk ara tatilinin bugün sona ermesiyle öğrenciler derslerine girdi. Okullarına kavuşan öğrenciler alınan tedbirlerle yüz yüze eğitime devam etmenin heyecanını yaşadı.

 

“Vali İnci Sezer Becel ve İl Müdürü Murat Demir Öğrenci ve Öğretmenlerin Heyecanına Ortak Oldu”

Valimiz İnci SEZER BECEL, İl Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR’le birlikte mesaisine okullarda başladı. Vali, İl Müdürü ile beraber Nevşehir Lisesi ve Nevşehir Anadolu Lisesine giderek öğretmen ve öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu.

 

“Tüm Çocuklarımız İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yapmayı Kendimize Hedef Edindik”

Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden  Vali onlarla sohbet ederek öğrencilere belirledikleri hedeflere ulaşabilmeleri için verimli çalışmaları konusunda ve salgın süresince dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında tavsiyelerde bulundu. “Tüm çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmayı kendimize hedef edindik. Eğer hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirirsek çocuklarımız bir daha asla okullarından uzak kalmazlar.

Çocuklarımızın daha sağlıklı bir dünyada, güvenli bir şekilde eğitim öğretimlerini tamamlamalarını yürekten dileyerek yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”  dedi.

 

“Okullarımız Öğrenci Ve Öğretmenlerimizle Anlamını Buluyor”

İl Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR, okulların öğrenci ve öğretmenlerle anlamını bulduğunu vurgulayarak “Bir hafta aradan sonra hep birlikte tüm tedbirleri alarak sağlıklı bir şekilde yüz yüze eğitim ve öğretime başladık. Kaldığımız yerden tüm sağlık önlemlerimize uyarak yüz yüze eğitime devam edeceğiz. Tüm çalışanlarımıza kolaylıklar, sevgili yavrularımıza da başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Nevşehir Valisi İnci SEZER BECEL ve İl Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR, okul idarecilerine ve öğretmenlere alınan salgın tedbirleri ve sağlık önlemlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.