MADO

25 SENE ÖNCEDE SÖYLENMİŞ

Nevşehir 17.01.2024 - 16:23, Güncelleme: 17.01.2024 - 16:23
 

25 SENE ÖNCEDE SÖYLENMİŞ

1999 yılında Kapadokya Turistlik İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Ahmet Bayram, bundan 25 sene önce 12 Nisan 1999 da Nevşehir Haber gazetesinde yaptığı açıklamada

Kapadokya Turizm in daha hareketlilik kazanması ulaşımının rahat ve güvenli hale gelmesi için demiryolu yapılması gerektiğinden bahsetmiş Elbette o günlerde sadece Ahmet Bayram değil tüm Nevşehir halkı tren yolunun Nevşehir’den geçmesini ticaretin ve turizm in daha canlı hale gelmesini istiyordu. Aradan 25 sana geçmiş turizm duayenlerinden Ahmet Bayram Kapadokya’nın gelişmesine yardımcı olun diye feryat ederken bugüne kadar hep geliyor, proje altına alında sözleri ile bekletildik. Artık bu yeni dönemde Nevşehir vekillerinden beklentimiz bu projenin Nevşehir’e kazandırılması turizmin 12 ay canlı hale getirilmesini bekliyoruz bir 25 sene daha beklenmesin, laf ile değil icraat ile ortaya çıkılsın inşallah.
1999 yılında Kapadokya Turistlik İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Ahmet Bayram, bundan 25 sene önce 12 Nisan 1999 da Nevşehir Haber gazetesinde yaptığı açıklamada

Kapadokya Turizm in daha hareketlilik kazanması ulaşımının rahat ve güvenli hale gelmesi için demiryolu yapılması gerektiğinden bahsetmiş

Elbette o günlerde sadece Ahmet Bayram değil tüm Nevşehir halkı tren yolunun Nevşehir’den geçmesini ticaretin ve turizm in daha canlı hale gelmesini istiyordu.

Aradan 25 sana geçmiş turizm duayenlerinden Ahmet Bayram Kapadokya’nın gelişmesine yardımcı olun diye feryat ederken bugüne kadar hep geliyor, proje altına alında sözleri ile bekletildik.

Artık bu yeni dönemde Nevşehir vekillerinden beklentimiz bu projenin Nevşehir’e kazandırılması turizmin 12 ay canlı hale getirilmesini bekliyoruz bir 25 sene daha beklenmesin, laf ile değil icraat ile ortaya çıkılsın inşallah.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.