MADO

URGENÇ ÖĞRETMENEVİ İLE PROTOKOL İMZALADI

Eğitim 09.01.2024 - 09:27, Güncelleme: 09.01.2024 - 09:31
 

URGENÇ ÖĞRETMENEVİ İLE PROTOKOL İMZALADI

Nevşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu ile Türkiye Kamu Sen üyelerinin yararlanabileceği protokol imza altına alındı.

Nevşehir öğretmenevi müdürü Mehmet Kurugöllü ile Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç arasında imzalanan protokole göre öğretmenevinde kafeterya ve restoran hizmetlerinde Türkiye Kamu Sen üyelerine %10 indirim uygulanacaktır. Başkan Urgenç kısa süre içerisinde Nevşehir öğretmenevini Nevşehir'in hatta Kapadokya'nın gözde bir konaklama merkezi haline getiren, hizmetiçi eğitim kursları, ailelerinin akşam buluşma noktasına dönüştüren ve konferans merkezi haline getiren öğretmenevi yöneticilerine sizin nezdinizde teşekkür ediyorum. Burası Nevşehir Kapadokya turizmine yakışır bir sosyal mekân olmuştur. İfadelerini kullandı.
Nevşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu ile Türkiye Kamu Sen üyelerinin yararlanabileceği protokol imza altına alındı.

Nevşehir öğretmenevi müdürü Mehmet Kurugöllü ile Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç arasında imzalanan protokole göre öğretmenevinde kafeterya ve restoran hizmetlerinde Türkiye Kamu Sen üyelerine %10 indirim uygulanacaktır.

Başkan Urgenç kısa süre içerisinde Nevşehir öğretmenevini Nevşehir'in hatta kapadokya haberleri">Kapadokya'nın gözde bir konaklama merkezi haline getiren, hizmetiçi eğitim kursları, ailelerinin akşam buluşma noktasına dönüştüren ve konferans merkezi haline getiren öğretmenevi yöneticilerine sizin nezdinizde teşekkür ediyorum. Burası Nevşehir Kapadokya turizmine yakışır bir sosyal mekân olmuştur. İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.