MADO

VALİ YARDIMCISI BAŞKAN SALAŞ'LA GÖRÜŞTÜ

Nevşehir 17.11.2023 - 14:59, Güncelleme: 17.11.2023 - 14:59
 

VALİ YARDIMCISI BAŞKAN SALAŞ'LA GÖRÜŞTÜ

Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu'nun Ticaret Borsasına gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Salaş Ticaret Borsanın çalışmaları, ilimizde üretilen zirai ve hayvansal ürünlerin fiyat tespitleri, tescilleri ile ilgili işlemler hakkında kendisine bilgi verdi.  Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, "Nevşehir Ticaret Borsasının çok değerli başkanı ve yönetiminin yaptığı çalışmaları yakınen takip ediyoruz, Ticaret Borsamızla şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de istişare içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ta, nazik ziyaretleri için Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu'na teşekkür etti. Ziyaret, iyi dilek temennileri ile son buldu.
Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu'nun Ticaret Borsasına gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Salaş Ticaret Borsanın çalışmaları, ilimizde üretilen zirai ve hayvansal ürünlerin fiyat tespitleri, tescilleri ile ilgili işlemler hakkında kendisine bilgi verdi. 

Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, "Nevşehir Ticaret Borsasının çok değerli başkanı ve yönetiminin yaptığı çalışmaları yakınen takip ediyoruz, Ticaret Borsamızla şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de istişare içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ta, nazik ziyaretleri için Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu'na teşekkür etti.

Ziyaret, iyi dilek temennileri ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.