MADO

ENDER ALKAN MARDİN'DE

Spor 10.11.2023 - 20:19, Güncelleme: 11.11.2023 - 10:21
 

ENDER ALKAN MARDİN'DE

Nevşehir Belediyespor'da 8 maçta üst üste gelen başarısızlığından dolayı istifa eden Ender Alkan'ın yeni takımı teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile yollarını ayıran Mardin 1969 spor oldu.

3. Lig 4. Grup'ta yer alan Nevşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Ender Alkan 9 haftalık süreçte 8 maça çıkmış ve toplam da 3 puan yalnız alabilmiş. Alınan kötü sonuçlar nedeniyle görevinden istifa etmişti. Yeni takımı belli olan Ender Alkan, soluğu teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile yollarını ayıran Mardin 1969 Spor'da aldı. Bir çok maçta hakem hataları nedeniyle zorluklar yaşayan Mardin 1969 Spor'un yeni teknik direktörü Alkan tartışmalara neden oldu.  3. Lig 1. Grup'ta yer alan Mardin 1969 Spor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ender Alkan 2023- 2024 Sezonu için ön prensipte anlaşma sağlandığını duyurdu. Nevşehir Belediyespor ile çıktığı 9 maçta sadece 3 puan alabilen bir takımın başındaki isim olarak istifa eden Alkan'ın Mardin'de başarılı işlere imza atması bekleniyor.  KAYNAK: MardinHaber     
Nevşehir Belediyespor'da 8 maçta üst üste gelen başarısızlığından dolayı istifa eden Ender Alkan'ın yeni takımı teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile yollarını ayıran Mardin 1969 spor oldu.

3. Lig 4. Grup'ta yer alan Nevşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Ender Alkan 9 haftalık süreçte 8 maça çıkmış ve toplam da 3 puan yalnız alabilmiş. Alınan kötü sonuçlar nedeniyle görevinden istifa etmişti. Yeni takımı belli olan Ender Alkan, soluğu teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile yollarını ayıran Mardin 1969 Spor'da aldı. Bir çok maçta hakem hataları nedeniyle zorluklar yaşayan Mardin 1969 Spor'un yeni teknik direktörü Alkan tartışmalara neden oldu. 

3. Lig 1. Grup'ta yer alan Mardin 1969 Spor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ender Alkan 2023- 2024 Sezonu için ön prensipte anlaşma sağlandığını duyurdu.

Nevşehir Belediyespor ile çıktığı 9 maçta sadece 3 puan alabilen bir takımın başındaki isim olarak istifa eden Alkan'ın Mardin'de başarılı işlere imza atması bekleniyor. 

KAYNAK: MardinHaber 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.