MADO

ARI ADAYIM DEDİ

Nevşehir 27.10.2023 - 19:12, Güncelleme: 27.10.2023 - 19:25
 

ARI ADAYIM DEDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı baş danışmanı Rasim Arı Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Rasim Arı yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi.; ''Bugün sizlere Nevşehir Belediyespor Kulübünün geleceği için önemli bir adım atmaya hazırlandığımı duyurmak istiyorum. Uzun yıllardır sporun içinde bulunmanın ve taraftarı olduğum Nevşehir Belediyespor Kulübüne olan sevgi ve bağlılığımın sonucunda, kulübümüzün daha iyi bir geleceğe kavuşabilmesi ve SÖYLEDİKLERİMİZİN SADECE LAFTA KALMAMASI amacı ile Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Nevşehir Belediyespor, sadece bir futbol kulübü değil, aynı zamanda şehrimizin gururu, aşkı ve kimliğidir. Bu kulübü ayakta tutabilmek ve daha büyük başarılara taşıyabilmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Nevşehir Belediyspor Kulübü bugün karşı karşıya kaldığı zorlu durum göz önüne alındığında, bu şehrin bir evladı olarak, Kulübümüzün yalnız olmadığını ve ayakta durması için elimizi değil, bedenimizi taşın altına koyarak hareket etme kararlılığımızı ilan etmek istiyorum. 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen ikinci olağanüstü kongrede aday çıkmamasıyla Nevşehir Belediyespor Kulübü kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştır. Bu zorlu dönemde, kulübümüzü ayakta tutabilmek ve gelecekte başarılara taşıyabilmek için birlik olmanın önemini vurgulamak istiyorum. Şehrimizin takımı etrafında kenetlenmek için tüm Nevşehir halkını, sporseverleri, taraftarları, siyasi parti ayrımı yapmadan, tüm siyasi partileri, sivil toplum örgütlerini, Kamu Kurum ve Kuruluşlarını daha önce Nevşehir Belediyespor Kulübüne gönül ve emek vermiş herkesi bundan sonra ki süreçte de Nevşehir Belediyespor Kulübünün menfaati için bir araya gelmeye davet ediyorum. Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkan Adayı olarak, şehrimizin takımımıza olan sevgi ve bağlılığını bir araya getirerek, bu zorlu dönemi aşacağımıza inanıyorum. Şehir bizim, aşk bizim. Hep birlikte, Nevşehir Belediyespor'u daha parlak bir geleceğe taşıyabiliriz. Saygılarımla, Rasim ARI Nevşehir Belediye Spor Kulübü Başkan Adayı''  
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı baş danışmanı Rasim Arı Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Rasim Arı yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi.; ''Bugün sizlere Nevşehir Belediyespor Kulübünün geleceği için önemli bir adım atmaya hazırlandığımı duyurmak istiyorum. Uzun yıllardır sporun içinde bulunmanın ve taraftarı olduğum Nevşehir Belediyespor Kulübüne olan sevgi ve bağlılığımın sonucunda, kulübümüzün daha iyi bir geleceğe kavuşabilmesi ve SÖYLEDİKLERİMİZİN SADECE LAFTA KALMAMASI amacı ile Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığına aday olmaya karar verdim.

Nevşehir Belediyespor, sadece bir futbol kulübü değil, aynı zamanda şehrimizin gururu, aşkı ve kimliğidir. Bu kulübü ayakta tutabilmek ve daha büyük başarılara taşıyabilmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.

Nevşehir Belediyspor Kulübü bugün karşı karşıya kaldığı zorlu durum göz önüne alındığında, bu şehrin bir evladı olarak, Kulübümüzün yalnız olmadığını ve ayakta durması için elimizi değil, bedenimizi taşın altına koyarak hareket etme kararlılığımızı ilan etmek istiyorum. 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen ikinci olağanüstü kongrede aday çıkmamasıyla Nevşehir Belediyespor Kulübü kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştır.

Bu zorlu dönemde, kulübümüzü ayakta tutabilmek ve gelecekte başarılara taşıyabilmek için birlik olmanın önemini vurgulamak istiyorum. Şehrimizin takımı etrafında kenetlenmek için tüm Nevşehir halkını, sporseverleri, taraftarları, siyasi parti ayrımı yapmadan, tüm siyasi partileri, sivil toplum örgütlerini, Kamu Kurum ve Kuruluşlarını daha önce Nevşehir Belediyespor Kulübüne gönül ve emek vermiş herkesi bundan sonra ki süreçte de Nevşehir Belediyespor Kulübünün menfaati için bir araya gelmeye davet ediyorum.

Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkan Adayı olarak, şehrimizin takımımıza olan sevgi ve bağlılığını bir araya getirerek, bu zorlu dönemi aşacağımıza inanıyorum. Şehir bizim, aşk bizim. Hep birlikte, Nevşehir Belediyespor'u daha parlak bir geleceğe taşıyabiliriz. Saygılarımla,

Rasim ARI

Nevşehir Belediye Spor Kulübü Başkan Adayı''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.