MADO

1923 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2023 - 11:47, Güncelleme: 25.10.2023 - 11:52
 

1923 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılı nedeniyle, Nevşehir Valiliği tarafından "Türkiye Yüzyılı Hatıra Ormanı"na 1923 ağaç dikimi yapıldı.

Güzel Yurt Mahallesi’nde oluşturulan Nevşehir Valiliği 100. Yıl Hatıra Ormanı’nda yapılan etkinlikte konuşan Nevşehir Valisi Ali Fidan, “Bugün dikeceğimiz ağaçlar ile Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100. yılı etkinliklerinin birini daha gerçekleştirmiş oluyoruz. Nevşehir’e tepeden bakan bu alanda, Cumhuriyet’imizin 100. yılı hatırasına 1923 fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. İlimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Nevşehir Valiliği tarafından organize edilen ağaç dikim etkinliğine Nevşehir Valisi Ali Fidan, protokol üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılı nedeniyle, Nevşehir Valiliği tarafından "Türkiye Yüzyılı Hatıra Ormanı"na 1923 ağaç dikimi yapıldı.

Güzel Yurt Mahallesi’nde oluşturulan Nevşehir Valiliği 100. Yıl Hatıra Ormanı’nda yapılan etkinlikte konuşan Nevşehir Valisi Ali Fidan, “Bugün dikeceğimiz ağaçlar ile Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100. yılı etkinliklerinin birini daha gerçekleştirmiş oluyoruz. Nevşehir’e tepeden bakan bu alanda, Cumhuriyet’imizin 100. yılı hatırasına 1923 fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. İlimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Nevşehir Valiliği tarafından organize edilen ağaç dikim etkinliğine Nevşehir Valisi Ali Fidan, protokol üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.