MADO

NTB'DEN YAZICI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Nevşehir 18.10.2023 - 15:23, Güncelleme: 18.10.2023 - 15:23
 

NTB'DEN YAZICI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş başkanlığındaki Ticaret Borsası heyeti, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’yı makamında ziyaret eti.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Genel Sekreter Uslu Tombalak, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular. Yazıcı’ya yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Borsa Başkanı Salaş, NTB’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile pek çok alanda ortak çalışma yürüttüğünü ifade ederek, önümüzdeki süreçte de ilişkileri güçlendirerek donanımlı nesillerin yetiştirilmesi için iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini vurguladı. Nevşehir Ticaret Borsası ile iş birliği içerisinde çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ise, "Nazik ziyaretleri ve ilgileri için teşekkür ederim" dedi.
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş başkanlığındaki Ticaret Borsası heyeti, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’yı makamında ziyaret eti.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Genel Sekreter Uslu Tombalak, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Yazıcı’ya yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Borsa Başkanı Salaş, NTB’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile pek çok alanda ortak çalışma yürüttüğünü ifade ederek, önümüzdeki süreçte de ilişkileri güçlendirerek donanımlı nesillerin yetiştirilmesi için iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Nevşehir Ticaret Borsası ile iş birliği içerisinde çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade eden  İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ise, "Nazik ziyaretleri ve ilgileri için teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.