MADO

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDEN PROTOKOLE ZİYARET

Eğitim 03.10.2023 - 15:08, Güncelleme: 03.10.2023 - 15:10
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDEN PROTOKOLE ZİYARET

Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü, Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle Nevşehir protokolünü ziyaret ettiler.

Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü'nden yapılan açıklamada; ''Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen “100. Yıl Şeref Defteri”ni Nevşehir Valisi Sayın Ali Fidan, Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Savran ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf Yazıcı’yı ziyaret ederek 100 yıl önce kurulan Cumhuriyetimiz için tarihe not düşmeleri için “100. Yıl Şeref Defteri”ne duygu ve düşüncelerini yazmalarını istediler. Halis Uluer Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü Lise Müdürü Aykut Değerlier, İlköğretim Müdürü Barış Bağcı, Ortaokul Müdiresi Emine Gönen ve beraberinde ki heyetin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde, “100. Yıl Şeref Defteri”ne tarihe dair notlar alınırken, ülke gündemi ve Nevşehir’de eğitim üzerine keyifli sohbetler yapıldı. Temennimiz Cumhuriyetimizin yüzyıllar boyu devam etmesi, ülkemizin ilelebet payidar kalmasıdır. Nice yüzyıllara…'' ifadelerine yer verildi.
Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü, Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle Nevşehir protokolünü ziyaret ettiler.

Bahçeşehir Koleji nevşehir haberleri">Nevşehir Kampüsü'nden yapılan açıklamada; ''Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen “100. Yıl Şeref Defteri”ni Nevşehir Valisi Sayın Ali Fidan, Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Savran ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf Yazıcı’yı ziyaret ederek 100 yıl önce kurulan Cumhuriyetimiz için tarihe not düşmeleri için “100. Yıl Şeref Defteri”ne duygu ve düşüncelerini yazmalarını istediler.


Halis Uluer Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü Lise Müdürü Aykut Değerlier, İlköğretim Müdürü Barış Bağcı, Ortaokul Müdiresi Emine Gönen ve beraberinde ki heyetin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde, “100. Yıl Şeref Defteri”ne tarihe dair notlar alınırken, ülke gündemi ve Nevşehir’de eğitim üzerine keyifli sohbetler yapıldı.

Temennimiz Cumhuriyetimizin yüzyıllar boyu devam etmesi, ülkemizin ilelebet payidar kalmasıdır.

Nice yüzyıllara…'' ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.