MADO

İl Başkanı Adnan Doğu Güven Tazeledi

Siyaset 23.09.2023 - 16:11, Güncelleme: 23.09.2023 - 18:03
 

İl Başkanı Adnan Doğu Güven Tazeledi

MHP Nevşehir İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Kongreye,  MHP Genel Başkan Yardımcısı, MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Başkanı Adnan Doğu, MHP eski Milletvekili Mehmet Varol, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. İl Başkanı Adnan Doğu'nun tek aday olduğu kongre saygı duruşu ve istiklal Marşı okunmasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı, MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç'ın açılış konuşması ile başladı. Başkan Kılıç'ın konuşmalarının ardından kürsüye çıkan  İl Başkanı Adnan Doğu; ''9 aylık süreçte ikinci defa Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi'ni şahsıma emanet eden genel başkanım Dr. Devlet Bahçeli'ye şükranlarımı sunuyorum. Bundan 287 gün önce ilk görev tebliği edildiğinde Nevşehir'i tanıyan ve Nevşehir siyasetini bilen bir kardeşiniz olarak burası bize bir emanet. Önümde iki seçenek var partide oturacak mıyız ya da yürüyecek miyiz. Dedim ki emanete ihanet olmaz yürüyeceğiz dedim, yürümeye başladık. Emaneti aldığımız günden itibaren Nevşehir'de ne kadar ülkücü camiası varsa akın akın parti binamıza ziyaretlere geldiler. Partili arkadaşlarıma dedim ki bize yürümek yakışmaz koşmak lazım dedim. 6 Şubat 2023 yılına depreme rağmen tüm ilçelerimizi, beldelerimizi karış karış ziyaretler yaptık. Bize ev sahipliği yapan Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlarıma ve Ak Parti ilçe başkanlarıma. belediye başkanlarıma ve bunları bize sağlayan İl başkanım Ali Kemikkıran Başkanıma ve Nevşehir belediye başkanımız Mehmet Savran’a teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi
MHP Nevşehir İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Kongreye,  mhp haberleri">MHP Genel Başkan Yardımcısı, MHP nevşehir haberleri">Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Başkanı Adnan Doğu, MHP eski Milletvekili Mehmet Varol, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

İl Başkanı Adnan Doğu'nun tek aday olduğu kongre saygı duruşu ve istiklal Marşı okunmasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı, MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç'ın açılış konuşması ile başladı.

Başkan Kılıç'ın konuşmalarının ardından kürsüye çıkan  İl Başkanı Adnan Doğu; ''9 aylık süreçte ikinci defa Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi'ni şahsıma emanet eden genel başkanım Dr. Devlet Bahçeli'ye şükranlarımı sunuyorum. Bundan 287 gün önce ilk görev tebliği edildiğinde Nevşehir'i tanıyan ve Nevşehir siyasetini bilen bir kardeşiniz olarak burası bize bir emanet. Önümde iki seçenek var partide oturacak mıyız ya da yürüyecek miyiz. Dedim ki emanete ihanet olmaz yürüyeceğiz dedim, yürümeye başladık. Emaneti aldığımız günden itibaren Nevşehir'de ne kadar ülkücü camiası varsa akın akın parti binamıza ziyaretlere geldiler. Partili arkadaşlarıma dedim ki bize yürümek yakışmaz koşmak lazım dedim. 6 Şubat 2023 yılına depreme rağmen tüm ilçelerimizi, beldelerimizi karış karış ziyaretler yaptık. Bize ev sahipliği yapan Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlarıma ve Ak Parti ilçe başkanlarıma. belediye başkanlarıma ve bunları bize sağlayan İl başkanım Ali Kemikkıran Başkanıma ve Nevşehir belediye başkanımız Mehmet Savran’a teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.