MADO

TEŞEKKÜRLER

Spor 12.09.2023 - 12:05, Güncelleme: 12.09.2023 - 12:05
 

TEŞEKKÜRLER

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Türkiye Finali için Sivas'ta düzenlenen büyük halk oyunları yarışmasına katıldı.

Yarışma toplamda 20 takımın katılımıyla gerçekleşti. Sivasta sonuçlanan yarışmada 20 takım içerisinde birinci katagoride 1. Sivas, 2. Kayseri olurken Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi ise 3. oldu. İkinci katagoride ise 1. Sivas 2. Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi oldu. Nehabernevsehir.com internet sitesi olarak Nevşehir'in Sultanlarını ve hocalarını emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz.       
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Türkiye Finali için Sivas'ta düzenlenen büyük halk oyunları yarışmasına katıldı.

Yarışma toplamda 20 takımın katılımıyla gerçekleşti. Sivasta sonuçlanan yarışmada 20 takım içerisinde birinci katagoride 1. Sivas, 2. Kayseri olurken  Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi ise 3. oldu. İkinci katagoride ise 1. Sivas 2.  Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi oldu.

Nehabernevsehir.com internet sitesi olarak Nevşehir'in Sultanlarını ve hocalarını emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.