MADO

Bahçeşehir Koleji Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başladı

Eğitim 11.09.2023 - 14:38, Güncelleme: 11.09.2023 - 14:38
 

Bahçeşehir Koleji Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başladı

Nevşehir Bahçeşehir Koleji,11 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına başladı. Her ders yılı başlangıcında olduğu gibi, uzun yaz tatili akabinde, sınıflar ve okul bahçesi öğrencilerin coşkulu ve neşeli sesleriyle tekrar doldu.

Okula yeni katılan hazırlık sınıfı öğrencileri heyecan dolu bakışlarla bahçedeki ortamı teneffüs ederken, diğer öğrenciler sevinç içinde birbirleriyle sarılıp kucaklaştılar. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Lise Müdürü Aykut DEĞERLİER ve Ortaokul Müdür Başyardımcısı Emine GÖNEN, konuşmalarıyla yeni eğitim-öğretim yılının resmî açılışını yaptılar. İlk ders açılış konuşmasında Emine GÖNEN öğrencilerine şöyle seslendi: "... Atatürk tarihi yaşadığı gibi yazdı, bizlerse geleceği sizlerle yazacağız. Sizleri iyi yetiştirmek hepimizin görevi." Törenin ilerleyen dakikalarında 12. sınıf öğrencileri anaokulu öğrencilerine BK bayrakları ve balonları vererek onları sevinç içinde bu ailenin bir ferdi oldukları için kutladılar. Törenin sahne alan son öğrencileri ise uyum haftası boyunca hazırlandıkları şarkılar ile 5. sınıf öğrencileri oldu.Bu tatlı koronun performansı sonrası tüm öğrenciler yeni ders yılına başlamak üzere sınıflara dağıldı. Tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımıza mutlu ve verimli bir 2023-2024 eğitim-öğretim yılı dileriz!
Nevşehir Bahçeşehir Koleji,11 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına başladı. Her ders yılı başlangıcında olduğu gibi, uzun yaz tatili akabinde, sınıflar ve okul bahçesi öğrencilerin coşkulu ve neşeli sesleriyle tekrar doldu.

Okula yeni katılan hazırlık sınıfı öğrencileri heyecan dolu bakışlarla bahçedeki ortamı teneffüs ederken, diğer öğrenciler sevinç içinde birbirleriyle sarılıp kucaklaştılar.


Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Lise Müdürü Aykut DEĞERLİER ve Ortaokul Müdür Başyardımcısı Emine GÖNEN, konuşmalarıyla yeni eğitim-öğretim yılının resmî açılışını yaptılar.


İlk ders açılış konuşmasında Emine GÖNEN öğrencilerine şöyle seslendi: "... Atatürk tarihi yaşadığı gibi yazdı, bizlerse geleceği sizlerle yazacağız. Sizleri iyi yetiştirmek hepimizin görevi."

Törenin ilerleyen dakikalarında 12. sınıf öğrencileri anaokulu öğrencilerine BK bayrakları ve balonları vererek onları sevinç içinde bu ailenin bir ferdi oldukları için kutladılar. Törenin sahne alan son öğrencileri ise uyum haftası boyunca hazırlandıkları şarkılar ile 5. sınıf öğrencileri oldu.Bu tatlı koronun performansı sonrası tüm öğrenciler yeni ders yılına başlamak üzere sınıflara dağıldı.


Tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımıza mutlu ve verimli bir 2023-2024 eğitim-öğretim yılı dileriz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.