MADO

Nevşehir'in Sultanları Sivas Yolunda

Spor 08.09.2023 - 10:28, Güncelleme: 08.09.2023 - 10:34
 

Nevşehir'in Sultanları Sivas Yolunda

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Türkiye Finali için heyecanla yola çıktı

Sivas'ta düzenlenecek olan büyük halk oyunları yarışması için hazırlıklarını tamamlayan ekip, Nevşehir'i en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktı. Birbirinden renkli ve enerjik gösterileriyle Türkiye'nin dört bir yanında gelen ekiplerle yarışacak olan Nevşehir ekibi, gurur verici bir performans sergilemeyi hedefliyor. Nehabernevsehir.com internet sitesi olarak Filenin sultanlarının başarısını Nevşehir'in sultanlarından da bekliyoruz. Hocaları ve Halkoyunları ekibine başarılar diliyoruz. 
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Türkiye Finali için heyecanla yola çıktı

Sivas'ta düzenlenecek olan büyük halk oyunları yarışması için hazırlıklarını tamamlayan ekip, Nevşehir'i en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktı. Birbirinden renkli ve enerjik gösterileriyle Türkiye'nin dört bir yanında gelen ekiplerle yarışacak olan Nevşehir ekibi, gurur verici bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Nehabernevsehir.com internet sitesi olarak Filenin sultanlarının başarısını Nevşehir'in sultanlarından da bekliyoruz. Hocaları ve Halkoyunları ekibine başarılar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.