MADO

ÜRETİM KAPASİTESİ 21 MW ÇIKARILACAK

Nevşehir 07.09.2023 - 14:01, Güncelleme: 07.09.2023 - 20:35
 

ÜRETİM KAPASİTESİ 21 MW ÇIKARILACAK

Doğa Tohumculuk Gıda San. Ve Tic. A.Ş’nin Konya Ereğli Mevkisinde Kurulmakta olan 10 MW’lık Güneş Enerjisi Santrali’nin Çalışmaları Tüm Hızı İle Devam Ediyor.

Doğa Tohumculuk Gıda San. Ve Tic. A.Ş.’nin Konya İli Ereğli Mevkisinde kurulacak olan güneş  enerji santrali’nin Çalışmaları yerinde inceleyen Genel Müdür Çağatay Buğrahan ÖZDİL, Genel Müdür Yardımcısı Cuma ÜRESİN Fabrika Müdürü Berkan İŞERİ Satın Alma Sorumlusu Cem ÖZÇELEBİ Satış Müdürü Enis BAŞ Enerji Danışmanı Hasan TAHSİN katıldı. İncelemeleri ardından Genel Müdür Çağatay Buğrahan ÖZDİL : Firmamız Ereğli Mevkinde 20.000 adet güneş paneli kullandığımız 10 MW elektrik üretimi yapacak olan güneş enerji santralimiz tüm hızı ile devam ediyor. Sürdürülebilir enerji ve diğer alanlarda yatırımlarımız devam edecek olup ülkemiz ve firmamız adına faydalı hizmetler sunmaya hızla devam edeceğiz GES üretim kapasitemizi yıl sonuna kadar hedeflediğimiz 21 MW çıkartarak hedeflediğimiz kapasiteye ulaşacağız. dedi.  Konuşmalarının ardından ÖZDİL ve beraberindekiler yeni tesisi incelemelerine devam ettiler.
Doğa Tohumculuk Gıda San. Ve Tic. A.Ş’nin Konya Ereğli Mevkisinde Kurulmakta olan 10 MW’lık Güneş Enerjisi Santrali’nin Çalışmaları Tüm Hızı İle Devam Ediyor.

Doğa Tohumculuk Gıda San. Ve Tic. A.Ş.’nin Konya İli Ereğli Mevkisinde kurulacak olan güneş  enerji santrali’nin Çalışmaları yerinde inceleyen Genel Müdür Çağatay Buğrahan ÖZDİL, Genel Müdür Yardımcısı Cuma ÜRESİN Fabrika Müdürü Berkan İŞERİ Satın Alma Sorumlusu Cem ÖZÇELEBİ Satış Müdürü Enis BAŞ Enerji Danışmanı Hasan TAHSİN katıldı. İncelemeleri ardından Genel Müdür Çağatay Buğrahan ÖZDİL : Firmamız Ereğli Mevkinde 20.000 adet güneş paneli kullandığımız 10 MW elektrik üretimi yapacak olan güneş enerji santralimiz tüm hızı ile devam ediyor. Sürdürülebilir enerji ve diğer alanlarda yatırımlarımız devam edecek olup ülkemiz ve firmamız adına faydalı hizmetler sunmaya hızla devam edeceğiz GES üretim kapasitemizi yıl sonuna kadar hedeflediğimiz 21 MW çıkartarak hedeflediğimiz kapasiteye ulaşacağız. dedi. 

Konuşmalarının ardından ÖZDİL ve beraberindekiler yeni tesisi incelemelerine devam ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.